Екзит-пол: Порошенко виграє в першому турі

За результатами екзит-полу Петро Порошенко отримав 55,9% голосів виборців, Юлія Тимошенко - лише 12,9%.

Олег Ляшко фінішував третім з результатом 8%, - пише ТСН.

За даними Національного екзит–полу, на президентських виборах Петро Порошенко отримав 55,9% голосів українців. Юлія Тимошенко набрала лише 12,9%, а Олег Ляшко фінішував третім з результатом 8%.

За Анатолія Гриценка і Сергія Тігіпка проголосувало 6,3% і 4,7% відповідно, Михайло Добкін набрав 2,1%. Ольга Богомолець та Вадим Рабінович отримали по 1,9%, Олег Тягнибок - 1,3%, Петро Симоненко - 1,1%. національний екзит-пол ТСН.ua

Інші кандидати набрали менше 1%. Організатором Національного екзит–полу є консорціум компаній у складі Фонду "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, Київського міжнародного інституту соціології (КМІС) і Центр Разумкова.

Під час цього екзит-полу було опитано близько 17 тис. респондентів на 400 виборчих дільницях (по 200 для кожної дослідницької компанії) на всій території України, за винятком Криму.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хто б сумнівався
Відповісти
За результатами екзит-полу зрозуміло, що треба трьох останніх із списку прибрати взагалі з політикуму, тоді в Україні настане мир і спокій! Свободі, комуністам, Ярошу і Ко. народ показав свою "довіру"! Геть! А місцеві - Пирожики, Вітіви, Данильчуки... побачили довіру до себе і ваших партій? Не нервуйте людей, що ви уявляєте показали вибори і результати ваших "лідерів"!!!
Відповісти
ну ну, побачимо як перші троє змінять щось в україні на краще...з приходом Порошенка, вернуться старі регіонали до влади! от й тоді будуть кусати лікті українці але уже буде пізно!!
Відповісти
по-новому. Петько крастиме по-старому...
Відповісти
За Яроша, что ли, никто не проголосовал кроме его самого?)))))
Відповісти
Володимир Володимирович Путін в своему виступу на міжнародному саміті у Санк-Петербурзі сказав:"Политику на Украине делают два еврея и один хохол"
Відповісти
олігархи геть людям мізки промили своїм телебаченням, а людям,напевно,в кайф постійно наступати на ті ж самі граблі.Потрібно ще часу,щоб підросло нове покоління для проведення реальних змін у суспільстві, а зараз народ не готовий до якісних змін.
Відповісти