Як рахували голоси в Нововолинську

Як рахували голоси в Нововолинську
Позачергові вибори Президента у Нововолинську відбулися без значних порушень.

Наприклад, уже традиційним порушенням є наявність кулькових ручок на столі при підрахунку голосів, а подекуди - і в руках у членів ДВК, - пише Нововолинськ діловий.

Часто доводилося спостерігати за тим, як бюлетені одночасно рахували двоє-троє людей, оголошуючи волевиявлення виборців. Часом їх було навіть четверо.

У пошуках легкого шляху для підрахунку голосів члени ДВК вигадували усе нові й нові схеми. Наприклад, зібрати бюлетені з кількох урн і, склавши їх докупи, помістити за спинами усіх присутніх, а не на видноті.

Здивував і рівень підготовки деяких спостерігачів. Наприклад, голоси допомагав рахувати депутат міськради Магомед Магомаєв. Це помітила одна із членів ДВК і відсторонила народного обранця від роботи, яку він, попри свій статус, усе ж таки не мав права виконувати.

Насамкінець, хочеться відзначити, пише видання, що попри явні порушення та певні непорозуміння, які часом виникали між журналістами та членами ДВК, загалом же день виборів минув у атмосфері злагоди та пошуку компромісів.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А Аваков вчера сообщил :"«По данным МВД, внеочередные выборы Президента Украины проходят с многочисленными нарушениями. По состоянию на 19.00, отмечено почти 1000 нарушений, многие из которых могут поставить под вопрос легитимность будущего Президента...".
Відповісти
Останні новини
Як рахували голоси в Нововолинську
26 травень, 2014, 09:40