Матері та дружини військових з Волині кажуть, що екс-регіонали не причетні до їхніх протестів

Матері та дружини військових з Волині кажуть, що колишні члени Партії регіонів не причетні до організації їхніх протестів.

Нагадаємо, 25 травня громадський активіст Георгій Тука написав у facebook, що до організації протестів матерів, дружин та сестер військових з 51-ої бригади причетні "недобитки з ПР".

Натомість в ініціативній групі кажуть, що ця інформація є брехнею. Мовляв, не тільки екс-регіонали, а й представники будь-яких інших політичних сил не причетні до їхніх акцій.

Жінки повідали, що військовослужбовців 51-ої бригади у Міноборони не мали права перекидати на Схід. Вони кажуть, що відповідно до чинного законодавства чоловіки мали б служити або біля Володимира-Волинського, або біля кордону з Білоруссю.

Також жінки розповіли про те, що в ініціативній групі не лише мешканці Володимира-Волинського, але й жінки та матері військових з інших районів Волині, зокрема, Луцька та Нововолинська.

"Єдине чого ми хочемо - побачити наших чоловіків живими. Жодного політика чи партії за нами нема... Нас дуже обурює таке безпідставне звинувачення Тука", - заявили вони.

Окрім того вони вимагають, аби Георгій Тука вибачився та спростував опублікованому ним інформацію, та назвав прізвище "недобитків з ПР", які нібито підбурюють жінок до протестів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Того Тука мабуть добре тукнули! Це ж яким треба бути, щоб таке писати? А сам в армії був той Тук, чи як Гузь...?:)
Відповісти
ім не можна служити в армії.. в них як не енурез то плоскостопість
Відповісти
Влада ще раз показала свою безвідповідальність. Вже не знають на кого свою тупість перекласти. У вас одне виправдення - на передову.
Відповісти
Останні новини
Матері та дружини військових з Волині кажуть, що екс-регіонали не причетні до їхніх протестів
26 травень, 2014, 13:01