У відстороненого командира 51-ої бригади - серцевий напад

У відстороненого командира 51-ої бригади - серцевий напад
На рівненському полігоні у колишнього командира 51-ої бригади Володимира Яцківа стався серцевий напад.

Про це в Facebook пише громадський активіст Роман Мартинюк.

"Щойно на рівенському полігоні б....і генерали довели до серцевого нападу нашого командира 51ОМБР полковника Яцківа Володимира Васильовича. Він прибув бортом разом із 200ми, яких розстріляли під Волновахою. Чесного та скромного вояку вирішили віддати на розстерзання матерям та рідним загиблих солдатів", - повідомив він.

"Саме його ЗЛОЧИННА ВЛАДА, яка віддавала безглузді накази, внаслідок яких загинули 17 українців, збиралась зробити винним у цьому злочині! Серце справжнього патріота не готове битись заради такоі влади, заради такоі армії, якій віддає себе вже багато років", - продовжує Мартинюк.

"Зараз командир перебуває у реанімації рівненського військового госпіталю. Медики борються за його життя", - додав він

Нагадаємо, командира 51-ої механізованої бригади Володимира Яцківа відсторонили від командування з'єднанням.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 16
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У каждого ЧП-есть имя, фамилия, отчество.(Лазарь Каганович)
Відповісти
Винні ті, хто дав наказ на переміщення молодих недосвідченних хлопців на схід, і те що туди не відправили професійних військовослужбовців,а не цей командир, ці ігрища влади і майбутніх кандидатів в президенти коштували нам волинянам дуже дорогою ціною. Але ж є ще на світі Божа кара і всі ці нелюди будуть покарані
Відповісти
Вічна пам'ять солдатам. Співчуття матерям, жінкам і дітям..
Для чого потрібна армія ? Чим повинна займатись армія в мирний час? Чому в день Ч армія виявляється не боєготовна? Чому на передовій військові(?) ведуть себе як студенти на пікніку? Чому під час бою , СОЛДАТИ (?) БІГАЮТЬ ПО ПОЛЮ І КІНО ЗНІМАЮТЬ , ЗАМІСТЬ ТОГО , ЩОБ В ОКОПАНІЙ ВОГНЕВІЙ ТОЧЦІ ПРИЙНЯТИ І АКТИВНО ВІДБИТИ НАПАД ? БАГАТО ЧОМУ І ЧОГО. Хто за це відповідатиме.
Відповісти
На Сході України недолюблюють,чомусь, західняків.Протистояння майдан-антимайдан,зберігається.Має пройти якийсь час до порозуміння.Не можна було, в такій ситуації,забезпечувати порядок західняками на Сході.Необхідно було задіяти контрактників,спецслужби,кримських наших,ветеранів,місцеве населення,добровольців та патріотів Лівобережжя.Віськоматам треба набирати зобов"язаних від25років не зважаючи на посади.Негайно треба забрати волинських вояків, щоб вберегти їм життя і провести ротацію складу.Це що ж пацани мають захищати Україну?Раз війна не передбачається,то нехай східняки у своїх дворах самі воюють за спокій.
Відповісти
За весь период службы олько один раз собщал родителям о гибели их сына, и хотя я не был его непосредственным командиром - это были самые ужасные часы моей 20-летней службы
Відповісти
ГЕНЕРАЛЬСЬКА СВОЛОТА
Відповісти
Что , начинают приоткрыватся глаза , то-ли еще будет !
Відповісти
Волыняны!Чем больше гробов привезут к Вам тем быстрее одумаетесь и вернете своих вояк с востока!Нельзя совать нос в чужие регионы!
Відповісти
За кожного грода з заходу бу де 100 зі сходу (про-російсько налаштованих)
Відповісти
Может генералы и б.. ди, но и Роман Мартынюк и ему подпевающие не лучше. Истерика - это точно не мужское дело. Идет война и это не д\с, а воинское подразделение. Здесь присутсвует вина всех и содат в первую очередь. Приказы приказами, но выполнение воинского устава+дисциплина+инстинкт самосохранения никто не отменял, а тем более в условиях боевых действий. На видео, к сожалению, видно, что саперная лопатка для солдат знакома меньше чем автомат. А могли от скуки и окопаться и обустроиться. В любом случае их смерть не напрасна-она заставит задуматься остальных наших солдат и может быть спасёт их жизни. Слава Героям!
Відповісти
командир это организатор боевой подготовки части именно он несет полную ответственность за обучение и действия солдат и офицеров. судя по тому что произошло боевой подготовкой часть не занималась.она просто отрафированная.командира с должности снять и отправить на пенсию без пенсии.
Відповісти
При всем уважении к комбригу скажу, что в бригаде проблемки все-таки есть, и большие. И причем тут генералы, если офицеры не могли организовать элементарную службу подразделения в районе выполнения БОЕВЫХ задач! Они ж не на пикник, в конце-концов туда ехали! В 95 аэромобильной бригаде сейчас на каждом привальчике в час окапываются. А тут... А кто виноват: http://roman-chimis.livejournal.com/12400.html
Відповісти
Полностью поддерживаю. А еще надо привлечь к ответственности зама по боевой подготовке, и тех кто планировал операцию (если таковая вообще планировалась).
Відповісти
верните наших детей
Відповісти
Донбасс должен сам встать сколько мужиков,а погибают опять из запада,жить по-человечески не хотите,все мутите,а потом все вокруг виноваты
Відповісти
Та ті наші так звані "генерали", що посади і звання покупляли тільки вміють що все роздеребанювати та водку жрати на дачах в банях з шлюхами. Якщо в них є хоть чутка сміливості то хай вчинять як вчиняють справжні генерали і пустять самі собі кулю в скроню. А з трусами які на це не здатні треба по законах військового часу!!!
Відповісти
Останні новини
У відстороненого командира 51-ої бригади - серцевий напад
26 травень, 2014, 13:15