Аварія в Луцьку: жінка вскочила під колеса авто. ФОТО. ВІДЕО

Аварія в Луцьку: жінка вскочила під колеса авто. ФОТО. ВІДЕО
Лучанка отримала травму ноги та розбила голову в результаті ДТП, яка сталась на вулиці Винниченка.

Пригода трапилась об 11:23, - пише Інформаційне агентство Волинські новини.

Як розповідають очевидці, жінка намагалась перебігти дорогу в недозволеному місці, перед зупинкою «Університет ім.Лесі Українки». Але, вочевидь, не помітивши, що дорогою рухається авто, вийшла на проїжджу частину, в результаті чого отримала удар в ногу. Вона впала і серйозно пошкодила голову, вдарившись об бордюр.

Водій автомобіля FordEscort, який здійснив наїзд, каже, що намагався уникнути аварії як міг: «Я їхав зі швидкістю десь 30-40 км/год. Бачу, жінка приготувалась переходити дорогу. І раптом вона ступила на дорогу. Я відразу вдарив по гальмах, але було вже пізно».

Очевидці ДТП і водій відразу викликали швидку допомогу та вирішили надати постраждалій першу допомогу, оскільки в жінки розпочалась сильна кровотеча з рани на голові.

Станом на 11:30 на місце ДТП прибула карета «швидкої». Постраждалу госпіталізували, про серйозність травм поки невідомо.

Нагадаємо, що рух по вулиці Винниченка у напрямку центра міста дозволений лише громадському транспорту. Проте, забороною часто нехтують водії: «Мені по роботі потрібно сюди, і із-за цього й поїхав під знак», - пояснив водій.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Когда милиция возьметься за этих горе водителей, там постоянно нарушаються правила. Думаю за день можно штрафоф насобирать на новую машину.
Відповісти
Краще взятись за тих курей що бігають. Навіть дітей за собою сунуть (((. А самим то біля 40 і більше. Як була дурепою, так і залишиться нею.
Відповісти
Ага, водії крайні, як завжди! А те що лучани перебігають через дорогу, де заборонено чи раптово вискакують на проїжджу частину, то це нормально? ПДД є для всіх! Вчіть, любі!
Відповісти
А ви не помітили, що в нас навіть собаки переходять дорогу по переходах, і тільки люди вперто сунуться там де їм заманеться, навіть якщо перехід за кілька метрів.
Відповісти
Сама винувата. Сама напоролась, ось і боком вилізли ті перебіжки, де не потрібно. Наступного разу подумає чи перебігати чи йти на перехід.
Відповісти
ну давайте, починайте знову ніїжджати на водіїв що вони ганяють із шаленою швидкістю по місту і нічого не бачать...
Відповісти
Тепер спішити не буде. От перебігла дорогу, то 'встигла' всюди вже
Відповісти
ПДР не лише для водіїв складені, але й для пішоходів. Правил повинні дотримуватись і ті, і інші.... тоді не буде подібних ситуацій!
Відповісти
А дата на регистраторе 2008 год....
Відповісти
Не завжди винні водії. Багато пішоходів переходять дорогу де вздумав і коли вздумав. Візьміть Соборності, Молоді, Відродження і тд - як в селі - де вздумав ті і переходить ще й по телефону говорить, по сторонах ноль.
Відповісти
"Нагадаємо, що рух по вулиці Винниченка у напрямку центра міста дозволений лише громадському транспорту. Проте, забороною часто нехтують водії: «Мені по роботі потрібно сюди, і із-за цього й поїхав під знак», - пояснив водій."

ШО ЗА ДИБІЛІЗМ?
Відповісти
Чим ті люди думають?...і знову "в недозволеному місці" переходять дорогу...
Відповісти
Потрібно щоб пішоходам ДАЇ також виписували штрафи за порушення то не бігалиб де попало а то тільки водії винуваті.
Відповісти
От же ж дурепа, сама під колеса пригає, ні щоб якихось 20-30 метрів до переходу пройти. Там в радіусі 100 метрів є 3 переходи, 2 з яких зі світлофором. Ні бля, пішохід правий, де хочу там і йду, мають пропустити - пропустять хіба що до лікарні. Водій там правий.
Відповісти
А за 5 метрів перехід є..... питається чого лізти посеред дороги????
Відповісти
Живу в цьому районі , саме в тому місці не повинні рихутимь автомобілі , там тільки смуга для пересування маршрутних таксі , саме собою знак присутній .....Жінку не виправдовую тому що сам водій і знаю як це коли не з того не з сього хтось починає бігти посеред дороги тобі під колеса ..... тут добоможуть тільки камери + штрафи як водіям так і пішоходам ...
Відповісти
А зарас немає різниці чи на пішохідному чи ні!!!! Я потрапила теж в таку ситуацію на пішохідному і водій лишився безнаказаний!!!Де справедливість? За справу навіть ніхто не взявся !!!
Відповісти
Останні новини
Аварія в Луцьку: жінка вскочила під колеса авто. ФОТО. ВІДЕО
26 травень, 2014, 13:24