У Кремлі готові до діалогу з Порошенком

У Кремлі готові до діалогу з Порошенком
Голова МЗС Росії Сергій Лавров заявив, що Москва готова до діалогу з обраним президентом України Петром Порошенком.

Про це він заявив під час прес-конференції в Москві, - пише Insider з посиланням на Інтерфакс-Україна.

"Ми чуємо те, що каже Петро Порошенко щодо своїх намірів у тому, що стосується зв'язків із РФ, називає ці відносини найважливішими. Ми, як неодноразово говорив президент, готові до діалогу з представниками Києва, готові до діалогу з Порошенком", – сказав він.

"Єдине, я б дуже хотів, щоб заявлена ​​ним готовність до діалогу не обумовлювалася внутрішніми застереженнями, як, зокрема він згадав, що буде готовий до діалогу з нами за посередництва Євросоюзу і США", – додав Лавров.

Він заявив, що Росія буде з повагою ставитися до волевиявлення українського народу.

"Той факт, що голосування було організовано в багатьох областях України – напевно, в цілому, це позитивний факт. Як сказав президент, ми з повагою будемо ставитися до результатів волевиявлення українського народу", – підкреслив глава МЗС РФ.

"Головне, напевно, тільки щоб ​​чинна влада з повагою ставилася до своїх громадян, із повагою ставилася до народу і забезпечувала досягнення компромісних домовленостей, які враховують інтереси всіх політичних сил, всіх етнічних, релігійних груп. Без цього навряд чи щось вийде", – додав російський міністр.

При цьому Лавров зазначив, що передвиборча кампанія в Україні проходила не без проблем, мовляв, не всі кандидати на посаду президента дійшли до фінішу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Влучно сказано!
Про це він завив :)
Відповісти
«Прошли внеочередные выборы президента Украины. Вне зависимости от того, в каком регионе какой процент населения пришел голосовать, какой вы сделали выбор, я этот выбор, сделанный в самое трудное время для нашей родины, уважаю», — говорится в заявлении Януковича, распространенном в понедельник в Ростове-на-Дону.

При этом в заявлении отмечается, что для легитимности выборов и самого президента Украины необходимо участие юго-востока страны. «Многие избиратели этих регионов были оскорблены и унижены действиями нелегитимной власти, которая пришла в результате военного переворота», — подчеркнул Янукович.

«Собственный народ уничтожают с применением гранатометов, минометов, артиллерии, БТР и БМП, танков, боевых вертолетов с ракетными комплексами». «Это безумие, и оно безнаказанно!» — заявил Янукович.
Он также заявил, что первейшая задача новой украинской власти — прекращение кровопролитной войны в стране и отвод войск с юго-востока Украины.
Відповісти
щось все занадто гладко! тут Росія ні з ким не хотіла йти на переговори, а тут з Порошенком відразу і погодилася на переговори, і визнала вибір Українців....
Відповісти
Он агент Путина.
Відповісти
Останні новини
У Кремлі готові до діалогу з Порошенком
26 травень, 2014, 13:40