Волинські вояки на Сході − в статусі «польової пошти», − ЗМІ. ФОТО

Волинські вояки на Сході − в статусі «польової пошти»,  − ЗМІ. ФОТО
У військовому квитку мобілізованих, які дислокуються на рівненському полігоні, написано, що вони – польові поштарі.

На полігон вояків з обласного військкомату відправляли без будь-яких позначок у квитках. Мобілізаційні приписи також порожні, - пише Слово Волині з посиланням на власні джерела.

«Спочатку нам казали, що ми стоятимемо на блокпостах від Шацька до Білої Церкви. А потім – дислокують на Схід», - каже джерело.

Повідомляють, зокрема, про те, як саме відбувалася процедура відправки у «гарячі точки» на Схід. Спочатку 50 чоловік перекинули на полігон у Суми. Потім сказали, що вони там нікому не потрібні та відправили в Луганськ.

«У більшості немає досвіду для участі в АТО. Хлопці їхали туди без жодних записів у військових квитках. А на Сході вже ставили штампи волинським солдатам, що вони – польова пошта», - повідомив мобілізований.

Принаймні, коли чоловіків з військкомату доправили на полігон, то військові квитки не містили жодних записів. З особовими документами у військових частинах – цілковитий хаос.

Відтак загиблим не буде присвоєно статусу «Учасник бойових дій», бо в Україні офіційно немає війни.

«Тому, в разі чого, ви – поштарі. Більше того, у волинян на однострої немає жодних розпізнавальних знаків чи то шевронів», - каже військовий.

Окрім цього, під час кількісної переклички солдатів два списки: реальний і не існуючий, де записані так звані «мертві душі». Тобто хлопців реально на полігоні немає, а згідно списків вони там є.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Польова пошта" пише через те, що в/ч А2331 (51 мех. бригада) присвоєний номер польової пошти "В3938", так само і називалася команад "В3938". Саме через те і стоїть печатка "польова пошта В3938". Для чого писати те чого не розумієте?
Відповісти
Пишете про порожні моб приписа і на фото повністю заповнений моб. припис (правда замальовано все маркером). Журналістика вищого класу, не в Діми Кісєльова навчалися?
Відповісти
Польова пошта створюється під час війни. Пора, як олексію так і толіку знати.... По друге, а де записано що це В/ч а 2331? Так офіцери воінкомату досить виправдовуватись.
Відповісти
Те, що описано в статті-все правда. Такого бардака в армії, брехні, непрофесіоналізму командного составу не було ще в армії!І найголовніше, що родини загиблих і поранені справді не лише не отримають компенсацій або лікування за рахунок держави, а всі ці проблеми стануть проблемами і трагедіями їх близьких! Майте совість! І так армія вижила завдяки небайдужим простим людям, які ділились харчами і останньою копійкою з пенсії, щоб допомогти хлопцям! Наведіть лад і видайте такі укази, щоб хлопцям дали ті статуси, хай вони відчують, що країна на них "не забила"!що їхні хусилля не марні! Це ж теж проява патріотизму до громадян країни з боку влади!
Відповісти
Останні новини
Волинські вояки на Сході − в статусі «польової пошти», − ЗМІ. ФОТО
26 травень, 2014, 17:45