Громадські активісти звинувачують генерала в трагедії під Волновахою

Громадські активісти звинувачують генерала в трагедії під Волновахою
Громадські активісти Володимира-Волинського звинувачують генерала в трагедії під Волновахою.

Роман Мартинюк опублікував у Facebook список чотирьох високопоставлених офіцерів, які, на його думку, всю вину трагедії під Волновахою намагаються перекласти на відстороненого командира бригади Володимира Яцківа.

А одного з генералів - керівника ОК "Південь" Руслана Хомчака - він називає причетним до трагедії під Волновахою.

Публікуємо допис Романа Мартинюка без змін та правок:

На прохання публіки в студію фото та прізвища б.....их генералів!
Не буду уточняти їхні звання, лише посади і фото:

1. генерал Пушняков, командуючий Сухопутними військами Украіни

2. генерал Розмазнін - від Головного командного штабу або щось таке

3. генерал Колесник, командувач ОК Північ, саме йому "належить" 51ОМБР, якою у Володимирі колись він керував

4. генерал Хомчак, командувач ОК Південь, саме йому в "оренду" віддали бригаду. Саме він кричав - ні шагу назад - коли блок-пост номер 10 дві доби був проблемний! Саме його недолугі накази змусили комбрига Яцківа тримати хлопців там біля Волновахи. Серце його було не на місці ще тоді! Та генералу не перечать. Яцків не посмів...у цьому його вина! Він виконав злочинний наказ гандона-генерала, а міг би зняти хлопчаків мирно. На території Волновахського району сепаратистів і терористів НЕ БУЛО! Там нікого було ловити. Наші стали зручною мішенню. Генерал Хомчак перший, хто винен у іхніх смертях!!!

5. Молодого комбрига Яцківа Володимира Васильовича, 1974 року народження, офіцера, полковника, який вийшов із простих людей. Форму і черевики взув у 14-ть років. Це як треба було гадам генералам пресувати молодого та самовідданого офіцера, щоб здоровий та мужній чоловік просто впав бездиханно на очах всіх телекамер України.

Лише один - Олексій Панасюк кинувся за покликом серця до літака і впав над комбригом та таким матом покрив усіх присутніх офіцерів та відсутніх генералів, що всі просто замовкли. Матері, які ридали вмить притихли. Мат за матом летів над аеродромом, ми чули кожне його слово. Жоден телеканал про це не згадав?! Усі такі відверті і демократичні!

Матері прийшли по своїх дітей, а ми прийшли бо відчували, що Яцківа будуть зливати. Він сам це знав і не приховував. 2 години літаком від Дніпра до Рівного мусили бути для офіцера вічністю. Я не уявляю скільки передумав офіцер, роздивляючись труни із тілами, імена яких він в більшості і не знав. Чи картав він себе? Чи відчував свою провину? Думаю так!

Совість офіцера не дозволить йому вказати пальцем на д....а-генерала, який перегинав його через коліно кожним своїм тупим наказом. Я особисто бачив відношення Пушнякова до комбрига - відверто зверхньо-хамське! І я його почав х...и крити за його тупий наказ, який я один раз в житті почув і виконав! І це лише ОДИН наказ!

А скільки їх проклятих через силу виконав Яцків, і скільки ми йому допомогли, а скільки не змогли, не встигли. Тож подивіться мені в очі ті падлюки, які знайдуть "злочин" у діях цього офіцера!! Порву, скоти!


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а потім будуть казати які у нас демократичні всі канали. ну да, аж смішно. Ганьба тим всім хто сидить там .
Відповісти
Колесник-мажор і безграмотне, аморальне бидло. Завдяки родичам це чмо скакал по посадам, не знаючи служби. Ви можете уявити щоб капітан без жодної заслуги став заступником командира розгорнутого полку? А Колесник таким був. Можна сказати, що всі ці недоліки генерали-мажоритарною є пережитки совка і на жаль всі ми відчуваємо них страдаємо. Земля пухом всім загиблим в війні з терористами.
Відповісти
це страшна трагедія але в Житомирі також поховали вже 11 вояків і хлопці продовжують воювати а рівняни вчора на ТВ вимагали відкликати своїх вояків назад... То що нехай інші воюють за вільну країну?
Відповісти
Романе, те, що ти сказав для каналу зік, - лише часточка тієї правди,яку має почути вся Україна про українських генералів. Та тотальна корупція,яка процвітає в армії, відома всім штатним військовим. Хамство, навіть рабство, постійні побори, фінансування їх машин, ремонтів, дач і квартир, військові все життя купують собі компютерну техніку, принтери, заправки, пальне для службових машин, фарбу, щоб пофарбувати підлогу і решту дрібниць. За ці роки в арміїі не виділялось НІЧОГО!!!
Я не знаю, треба, мабуть, всім активістам України зібратися і починати реформи в армії
Відповісти
А вот простая математика.Первый класс.Мы нашли бы замену.Начинаем .Климчук.Кривицкий.Поха.Шиба.Романюк.Еремеев.Ивахив.Гузь.Пустовит.Грицюк.и
Відповісти
Досить виїжджати на наших хлопцях із Заходу, а місцеве насєлєніє не боронить державу, чи воно ніколи не було народом? У нас мобілізація, а воно бидло тобі ще й ніж в спину засуне.З ким живемо в одній країні?Кому потрібна така "соборність" щоб з деградантами разом мучитись в одній державі ?...
Відповісти
Местному населению по фиг где будет жить, под незалежной украиной, под россией или там ДНР... Лишь бы была стабильность и деньги платили.
Відповісти
За своїх хлопців повинен відповідати командир. Старший начальник визначає завдання для всього війська, и не виконання його може призвести ще до більших втрат. Комадир не підготував своїх солдатів. А перекладувати вину на своїх командирів це не по-офіцерські.
Відповісти
Спробували б батьки і всі решта так пообурюватися на Радянську владу, коли їхніх синів відправляли в Афганістан (мабуть, усіх у бронежилетах) або коли гарматним м'ясом клали на полях бою під час Другої Світової.
Демократія, блін.

Що за рабське мислення, хай інші вмирають, аби тільки "моє любе і миле чадо" жило?
Важко хоронити своїх рідних. Співчуваю тим, хто втратив близьких людей.
І бридко дивитися, коли мужики ховаються за юпки своїх мам і дружин.
Відповісти
Останні новини
Громадські активісти звинувачують генерала в трагедії під Волновахою
27 травень, 2014, 07:20