На луцькій АС вважають, що на онлайн-продаж квитків не буде попиту

На луцькій АС вважають, що на онлайн-продаж квитків не буде попиту
У той час, як вже рік в Україні, і зокрема на Волині, працює система продажу квитків для залізничних перевезень через мережу інтернет, автоперевізники до такої ідеї ставляться насторожено

11 квітня під час засідання депутатської комісії Волинської облради начальник відокремленого підрозділу «Рівненська дирекція залізничних перевезень» державного територіально-галузевого об’єднання «Львівська залізниця» Олександр Левицький розповів про продаж квитків через інтернет.

“В минулому році увелася система обігу квитків через інтернет. Вона успішно працює. Цією системою користуються. Пасажири приходять на касу з кодом аби тільки взяти квиток або оплатити попередньо заброньований. Це скорочує час. Пасажир, підходячи до каси, чітко знає на якій поїзд він поїде, у якому напрямі”, - говорить залізничник.

Левицький каже, що система проста і нею користуються. Натомість на волинських автостанціях до новації ставляться насторожено.

“Ми плануємо і вивчаємо можливість продажу квитків через інтернет. Це не так просто. Справа в тому що кожен пасажир повинен мати картку, талончик і з ним він змушений знову ж таки повернутися на касу і взяти квиток. У майбутньому ми будемо це робити, але поки що попиту немає”, - зазначила заступник голови правління ПрАТ «Волинське обласне підприємство автобусних станцій-10799» Раїса Мордицька.

Нагадаємо, ще раніше, у січні цього року на Луцькій автостанції заявляли, що у входженні автовокзалу «Луцьк» до української мережі продажу автобусних квитків "немає потреби".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: пасажир
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Село галіме. Вже діти до 10 років можуть купити квиток на чемпіонат Євро, а тут блін спеціалісти.
Відповісти
Останні новини
На луцькій АС вважають, що на онлайн-продаж квитків не буде попиту
12 квітень, 2012, 10:22