Чорна хроніка: на Дубенщині харків'янин зарубав молоду дівчину. ФОТО

Чорна хроніка: на Дубенщині  харків'янин зарубав молоду дівчину. ФОТО
Нелюд зарубав сокирою 29-річну Ірину, працівницю придорожнього кафе «Джерело» у селі Підлужжя Дубенського району, а її колезі – 42-річній Марії завдав численних рубаних ран.

Злочинець, який родом із Харкова, втік із місця події з сокирою в руках, - повідомили у прес-службі рівненської міліції.

Як зазначають у відомстві, наразі правоохоронці кинули всі сили та засоби на пошуки жорсткого вбивці.

«Близько 6:40 до міліції надійшло повідомлення про бійню в селі Підлужжя. На місці події міліціонери встановили, що відразу після відкриття кафе о 6:00 молодик за невстановлених причин та без будь-яких пояснень ззаду завдав сокирою смертельних ран бармену Ірині, яка нічого не підозрюючи сиділа за столом та займалась документацією»,- йдеться у повідомленні.

Нелюд залишив жінку бездиханною та відразу кинувся на повара 42–річну Марію. Жінка почала втікати, а озвірілий злочинець наздогнав її та щосили наносив удари сокирою по тілу нещасної.

Вже на дорозі, Марія підбігла до вантажівки, яка була припаркована поруч. На щастя, у кабіні автомобіля спав водій.

Зі слів далекобійника зі Львова, він прокинувся від стуку, відкрив двері та побачив, що на колінах стоїть жінка, а молодик мовчки наносить їй удари сокирою. Закривавлена жінка кликала на допомогу.

Василь каже, що накинувся на зловмисника, а той почав втікати до кафе. Водій вантажівки кинувся за ним, але повернувся, щоб допомогти пораненій жінці та викликав правоохоронців.

«Вбивця, увесь в крові, прихопив із собою знаряддя злочину та зник у невідомому напрямку. Міліціонери в кафе знайшли його особисті речі та документи. Злочинець родом із Харкова, де і проживає. Двічі одружений та донедавна працював на одну з приватних охоронних фірм. З якою метою він приїхав на Рівненщину і що підштовхнуло його до такого жахливого злочину наразі встановлюють правоохоронці», - зазначають у прес-службі міліції.

Правоохоронці звертаються до громадян, які володіють будь-якою інформацією про місце перебування Костяненка Володимира, 1988 року народження повідомити на лінію 102 або за тел. 050 40202 662, 097 03 26 902

Прикмети нелюда: Зріст орієнтовно 160-170 см.Був одягнутий: у камуфляжні штани, темну футболку. Зовнішній вигляд приблизно відповідає фото.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вбивство
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
що лежить біля машини не важко і здогадатися.
Відповісти
Останні новини
Чорна хроніка: на Дубенщині харків'янин зарубав молоду дівчину. ФОТО
27 травень, 2014, 11:20