На Волині депутат «тисне» на громадську активістку

На Волині депутат «тисне» на громадську активістку
Депутат Володимир-Волинської міськради Руслан Мороз подав позов на громадську активістку Ольгу Нечитайло за те, що вона озвучила інформацію про «розпусту» у його розважальному закладі.

Про це сама Ольга Нечитайло розповіла у вівторок, 27 травня.

За її словами, в місті є розважальний заклад «Метелик», у якому, мовляв, розпивають алкоголь неповнолітні, а також «ходять чутки, що там є нелегальний ігровий бізнес».

«Мене та громаду це обурило. Мені доручили, щоб висвітлити це питання у виступі на одному із міських віч. Там зазначено, що такий заклад, як «Метелик», слід закрити, бо там неодноразово бачили, що там алкоголь вживали неповнолітні», - відзначила Нечитайло.

За її словами, через декілька днів Руслан Мороз подав судовий позов за образу честі, гідності та ділової репутації, бо у «Метелику», мовляв, немає порушень. Хоча Ольга Нечитайло додала, що є фото, де видно розпивання неповнолітніми алкоголю. Вона додала, що Руслан Мороз вимагає компенсації 55 тисяч гривень.

Ще одним «гріхом» Руслана Мороза Нечитайло називає 3 кримінальні провадження щодо побиття ним людей. Одне із них пов’язане із закладом «Метелик».

«Випадок стався на початку березня, коли вчергове він побив людей. Приїхав із своєю бандою, вигрузились братки та почали штовхати хлопців. Одного побили так, що 20 днів із струсом мозку. Били не просто, вимагали 3 тис доларів лише за те, що один із них мав нещастя сходити у його культурний центр «Метелик» пролив пару капель на більярдний стіл»,- пояснила вона.

Також, за словами активістки, на депутаті «висять» справи щодо побиття депутатів Володимир-Волинської міськради Сергія Коби та Павла Карпука.

Щодо розпиття спиртного неповнолітніми також намагалися розпочати процес, але, за словами Нечитайло, батьки підлітків бояться Мороза.

Громадська активістка Оксана Ярош нагадала, що Руслан Мороз займався лобіюванням призначення на посаду начальника міліції Володимира-Волинського Віталія Здомищука.

Нагадаємо, у Володимирі відбувалися громадські слухання, де обговорювали кандидатури Віталія Мархальчука, Здомищука та Василя Новосада.

Представник «Автомайдану» Ігор Обронов розповів що, у Володимирі-Волинському існує «корупційне княжество» на чолі із мером Петром Саганюком. За його словами, Віталій Здомищук працював на посаді начальника міськвідділу міліції 19 років та «залучений в корупційну систему».

Тому Ольга Нечитайло з іншими активістами будуть намагатися «присадити Мороза» та «розібратися із корупційною системою» в місті. Як перший крок вони хочуть виграти суд у депутата у справі щодо побиття.

Хоча Ольга Нечитайло зізналася, що не вірить у об’єктивність суду, бо «захисник Мороза є зятем голови суду». Вона нагадала. Що друге засідання суду відбудеться 3 червня о 14:30.

Також активістка відзначила, що є членом ВО «Свобода», і у справі її захищає адвокат, наданий свободівцями.

Представник ВО «Майдан» Володимир Бондар відзначив, що, коли суд не допоможе активістам, із такими депутатами можна боротися іншими методами, зокрема через громадський тиск. Якщо ж це не подіє, Бондар пообіцяв через народних депутатів звернутися у Генеральну прокуратуру.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 29
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шановна редакція видання! Ви претендуєте на обєктивність і правду, еге ж? То тоді, будь ласка, перевіряйте інформацію. Бо якщо у місті над Лугою мер "Володимир Саганюк", то виникає сумнів щодо достовірності решти поданого матеріалу. І ще про Олю. Дівчинко, тебе використали Чайковська з синочками. Багато людей бачило, як вони тобі нашіптували на вухо, що казати на міських віче. Дівчинко, не паплюж святе імя Майдану і тих хлопців, що там загинули...
Відповісти
...ніколи В.Здомищук не був начальником міськвідділу,тим більше 19 років. Брехня!
Відповісти
Віталій Здомищук багато років є заступником начальника міліції вже багато разів виконував обов'язки начальника міліції.Він є місцевим, раніше, до отримання квартири в новому будинку, проживав недалеко від міського голови Петра Саганюка.
Відповісти
Шановнi моi!! у тому якраз i справа, що багато рокiв на тiй самiй посадi та щей сусiд нашого корумпованого мiск.голови!!у той час, коли вся краiна бориться за перезавантаження влади, у нас чомусь за вуха неможна витягти владу до людей!Перший позор:1-протидiя або бездiяльнiсть що э рiвноцiнним,пiд час майдану!2-коли все мiсто очiкувало на поховання з почестями загиблих, ВЛАДА БЕЗДIЯЛА!! А Ви робите рекламу, КОМУ!!??пора говорити ПРАВДУ та давати дорогу молодi,а не потурати пенсiонерам та гопникам,тим бiльше дозволяти керувати мiстом!!ГАНЬБА НАМ УСIМ,ЯКЩО ТАК БУДЕ ДАЛI!
Відповісти
та той здомищук і справді 19 років на посаді не брешіть і не покривайте. вічний як папік
Відповісти
А відколи Коба перейшов у іншу фракцію???
До того ж назва фракції пишеться з великої букви та в лапках.
Грамотніше і достовірніше потрібно писати.
Відповісти
Того дебіла-Мороза треба порвати на шматки і кинути псам.
Відповісти
Я ще не вичерпав свій ресурс.А хто буде на виборах до місцевих рад бити морди не згідним з позицією "князя", я його дружинник.
Відповісти
Описка те, що журналіст назвала Віталія Здомищука"Володимиром", а все інше 100 процентна правда.Мороз, або "відморозок", як його називають в місті, пройшов в депутати другим в списку партії "Сильна Україна" за міським головою Петром Саганюком. Сам Мороз раніше притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне зберігання вогнепальної зброї, якимсь "чудом" уникнув відсидки.В його кабаку "Метелику" дійсно продають алкоголь неповнолітнім, там часто бійки, рік тому підрізали дівчину.На початку 90 років Мороз перебував в полі зору міліції як людина, що займається рекетом, в даний час він ще займається й шахрайством, притягується до криміналу за три випадки хуліганства, намагався зі своїми охоронцями викрасти людину.
Відповісти
Святе ім'я Майдану, псуєте ви такими коментарями.
Відповісти
Нехай чесні Володимирські Свободівці розкажуть, як бідолашка Карпюк ставив чужу продукцію собі в гаражі і вимагав гроші, щоб повернули. Відповідне звернення є в Міліції. Тому, напевне варто доводити усе в судах а не в словесних наклепах.
Відповісти
При чому тут Карпюк чи хто інший якщо мова йде за місцевого відморозка.Називаєш себе Справжньою Свободою, а пишеш як раб, який продається за 100 грамів паленої горілки.
Відповісти
Ольга права 100%. " Княжество" Саганюка з бандою опричників давно треба розігнати. Напевне світить народна "АТО"
Відповісти
Ой , Володимире, вставай, бо пізно буде!...
Відповісти
Ольго це все брехня!
Відповісти
Що брехня? Що відморозок ганьбить весь Володимир? Що місцевий князьок Саганюк з ним носиться як дурень з писаною торбою? Що Саганюк через цього придурка взагалі втратив весь свій авторитет серед жителів міста?
Відповісти
Володимир- певне єдине місто на україні, де є є депутатом настільки малорозвинена особа. Садист за покликанням , бувший капітан,запамятався багатьом ще з армії...Сьогодні у раді, пройшовши другим після мера Саганюка.Ото місто дожилося, вірніше опустилося!...
Відповісти
Не займайтесь х..... А Оксана Ярош куди впрягається? Здавалося розумна жінка! Шановні активісти не перебирайте роботі і повноваження у правоохоронних органів! Хай вони займаються своїм ділом! А поливати брудом без фактів людину не можна! Це те саме, що й та тупа с... Чорновіл на поважних людей меле всяку фігню у прямому ефірі! Факти...А коли є факти - є суд і справа! Немає - будьте ласкаві припніть смердючі язикі і не воняйте! Активісти пля!
Відповісти
Про який суд ти тут Якаєш. Судді продажні як дівки біля мосту на об'їзній дорозі. ЯЯЯ, ти що з Місяця впав чи так оглушений, коли мовиш за суди.Так само продажні і правоохоронні органи. Недарма ж відморозок на громадських слуханнях так ревно хотів начальника міліції з місцевих.
Відповісти
і це мороз поважна людина.хах та не смішіть мене. бідло гопник та рекетир. дівчині честь та хвала молодець.видно мужиків в нашому місті немає.
Відповісти
Мороз погано закінчить...... якщо не одумається....хоча там нема чим думати
Відповісти
саме завдяки таким я ця дівчина майдан і жив. і кожен і місті знає хто такий мороз.а дівчині респект
Відповісти
саме завдяки таким я ця дівчина майдан і жив. і кожен і місті знає хто такий мороз.а дівчині респект
Відповісти
Респект кому? Брехусі, наглоттьові небаченому і патякалу, яка за свої слова ніколи не відповідає? Я цю дівчину знаю ще з дитинста та юності нічого не змінилося, Оля знову на чомусь паразитує
Відповісти
Видно одразу як мобілізувались пробандюківські захисники і провладні блюдолизи.ЗАЧЕПИЛО! Заворушилось зміїне кубло!
Відповісти
Знаю Нечитайло років 15. Завжди рубала правду матку. Вчилися разом. Була старостою. Потім працювли разом. завжди була на боці людей.Відстоювала права тих кого образили.Памятю як вчились то лише Нечитайло сказала правду директору про тиранію його синочка. Так що Олька молоток.
Відповісти
я тоже з нею вчилася. В школі. Про правду матку ній не можу сказати, бо Ася як вона тапір себе величає була брехухою, крадухою та неряхою. Не думаю що за кільканадцять років вона аж так змінилася. А...ше пліткарка була справна.
Відповісти
Неправда. в дома с неї завше чистенько та гарно . купа квітів. Спокійно лишаю свою квартиру на неї. Ніколи нічого не пропадало. Та й по пліткам вона не дуже . Не брешіть люди. Я живу поруч мені краще знати хто є хто. Завжди привітна.Ніколи немає шуму.Про таких сусідів можна мріяти. Вам лиш язики почисати,не знаючИ людину мелете казна що.Ви не жили з нею поруч,не знаєте чим вона дихає та як живе.
Відповісти
Ну що княжі гопники, заворушились! Це тільки початок.
Відповісти
Останні новини
На Волині депутат «тисне» на громадську активістку
27 травень, 2014, 17:23