На Сході силовикам з Волині привезли на блокпост харчі та гроші. ФОТО

На Сході силовикам з Волині привезли на блокпост харчі та гроші. ФОТО
Спеціальну роту волинської міліції, яка несе службу на трьох блокпостах, розміщених на межі Харківської, Донецької та Луганської областей відвідала делегація з області, яка передала гроші, обмундирування та харчі.

Така поїздка відбулася з ініціативи Профспілки атестованих працівників органів внутрішніх справ, - йдеться на сайті УМВС у Волинській області.

На Схід країни вирушили члени профспілки – начальник відділу матеріального забезпечення УМВС підполковник Юрій Березинський, його заступник підполковник Віктор Бобік і настоятель Свято-Георгіївського храму, спорудженого на честь працівників міліції, котрі загинули при виконанні службових обов’язків, протоієрей Олександр Мазурак.

Члени делегації ознайомилися із побутовими умовами працівників волинського спецпідрозділу, їх бойовим оснащенням, умовами харчування тощо.

Окрім того, передали міліціонерам матеріальну допомогу у сумі 12500 гривень, продукти харчування та літнє обмундирування і взуття.

"Волиняни радо зустріли земляків, а відтак подякували за допомогу, до півночі розповідали про бойові будні і запевняли, що і надалі будуть відстоювати суверенність України та дбатимуть про безпеку мирних жителів", - йдеться у повідомленні.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
за виконану "роботу" - відрядно-преміальна?
Відповісти
поїдь і подивись сам, якщо в штани не напудиш.
Відповісти
А Пустовіт, Гузь, Пирожик... хоча б відвідали та допомогу передали військовим з Волині! Керовники-балаболи пля...
Відповісти
Досить критики! Треба уже працювати усім!
Відповісти
Молодці хлопці!!!! Справжні герої, нехай Господь Вас охороняє...
Відповісти
Львовские коммунисты решили не исключать Ирину Фарион из своих рядов. Сегодня на заседании Компартии во Львове рассмотрели вопросы по дисциплине "товарища Фарион".
Больше читайте здесь: http://ru.tsn.ua/politika/lvovskie-kommunisty-peredumali-isklyuchat-farion-so-svoey-partii-337398.html
Відповісти
і як Березинського білочка по дорозі невзяла??? тож пив 2 тижні за гроші працівників міліції які здали йому щоб пдр нездавати !!!
Відповісти
Займаються як завжди показухою !
Відповісти
Останні новини
На Сході силовикам з Волині привезли на блокпост харчі та гроші. ФОТО
27 травень, 2014, 18:49