Волинські нардепи повезли 51-ій бригаді бронежилети

Волинські нардепи повезли 51-ій бригаді бронежилети
Троє волинських нардепів Ігор Єремеєв, Степан Івахів та Сергій Мартиняк поїхали на місце дислокації 51-ої механізованої бригади.

Вони везуть військовослужбовцям 500 бронежилетів, тепловізори, прибори нічного бачення, біноклі, ліки, - повідомили у прес-службі групи "Суверена Європейська Україна".

Після звернень від депутатів в.о. Міністра оборони Михайло Коваль зробив офіційну заяву - 51-у механізовану бригаду передислокують в Миколаїв, ротація батальйонів вже розпочата (див. документ нижче).

Як раніше повідомлялось, також Міністерством оборони вирішено демобілізувати усіх поранених.

28 травня волинські депутати Мартиняк, Єремеєв, Івахів відбули на місце тимчасової дислокації 51-ої бригади для особистого спілкування із особовим складом, надання допомоги із військовим забезпеченням.

Депутати привезли військовослужбовцям чисельну партію бронежилетів (загалом - 500 штук), тепловізори, прибори нічного бачення, біноклі, ліки.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А Вітів з Мельником що - страшно?!!!
Відповісти
Поздно "пить боржом" - мертвым все эти прибамбасы уже не нужны, а бригаду переводят в Николаев, уцелевшим теперь в этих бронежилетах и тепловизорах на дискотеках щеголять, что ли?
Відповісти
Не погоджуюсь! Бронижилети солдатам, які їх не мають завжди вчасно.
Відповісти
Мертвим не потрібні, а живим просто необхідні. МОЛОДЦІ. А ФігВам щось передав для наших хлопців, хоча б гривню перерахував??? А то писати х..ню мастак під кожною статтею...
Відповісти
За свої гроші купили?(якщо так - то молодці, респект). чи за ті, що облрада виділила? чи то може повезли той гуманітарний вантаж, що літаком був доставлений в Луцьк?(то тоді - дешевий та неприємний піар на фоні війни). Те, що повезли всі ці речі - це чудово. Бо там дійсно немає в хлопців засобів захисту. Тільки трошки раніше треба було ...
Відповісти
бронежелети тепловізори біноклі та інше це добре але за які гроші це все проплачено за гроші вкрадені в ВОЛИНЬТОРФА за гроші незаплачені селянам за молоко За несплачені жодної копійки до бюджету То чи буде користь від цих злодіїв казнократів і чи непора і ними вже зайнятися нам?
Відповісти
Мобілізований при зустрічі з Єремєєвим під час роздавання бронежилетів сказав: "Я працівник із Волиньторфу, в якого Ви вкрали гроші...", вельмишанований депутат відвернувся від солдата , та пішов піаритися далі.
Хоча нехай хоч щось зробить для народу...
Відповісти
казнокради почали хоч трохи думати за завтрашный день
Відповісти
за свою попу вони думали, своїх синів не відправив Єрємєєв у армію,правада ж??? краще хай чужі сини, діти, чоловіки, батьки гинуть..., не за нас з вами вони переживають!
хоча б мільйонів з 20 кожен виділив,які накрав!!! хоча б 20, кожен, раніше, без тендерів, просто сам, українець, сам повинен це був зробити, а то прості люди з 1000грн. пенсії дають кошти,а міліардер ні! сором та ганьба! нелюди!
Відповісти
зрадникі гріхи замолюють
Відповісти
Молодці! Мені особисто приємно, що люди заможні - небайдужі і намагаються допомогти.
Відповісти
Для міс: Ці депутати чи не перші зрозуміли, що армії потрібно допомогти і ще тоді, кілька місяців тому переказали на рахунок міноборони 16 мільйонів. А скільки переказали Ви?
Відповісти
Останні новини
Україна виходить із СНД
28 травень, 2014, 10:26
Волинські нардепи повезли 51-ій бригаді бронежилети
28 травень, 2014, 10:06
Луцьк сумує. ФОТО
28 травень, 2014, 09:49