У луцькому музеї - сумне поповнення

У луцькому музеї - сумне поповнення
У Волинському краєзнавчому музеї доповнили виставку «Волиняни – бійці "Небесної Сотні".

27 травня Луцьк прощався зі своїми воїнами: Дмитром Йовзиком, Володимиром Зарадюком, Володимиром Прокопчуком та Віталієм Махновцем, які загинули від рук пропутінських терористів 22 травня 2014 року в бою під Волновахою, - повідомили у музеї.

Нові жертви – це продовження тієї ж боротьби за демократичні цінності та Соборну Україну, яка здійснювалась на Майдані під час Революції гідності.

На двох нових стендах розміщено світлини загиблих волинських хлопців, фотографії до і після бою у Волновахою, деякі матеріали про бійців 51-ої Володимир-Волинської окремої механізованої бригади та реакцію громадськості на їхню трагічну загибель.

"Працівники музею разом з усіма краянами в жалобі схиляють голови перед синами Волині, котрі віддали свої життя за встановлення миру в державі. Зокрема, кожному з нас варто усвідомити, що на теренах Західної України не лунають постріли тільки завдяки зусиллям наших солдатів, котрі не дають терористичній чумі поширитися зі Сходу в глиб країни", - кажуть в музеї.

Виставка функціонуватиме у вестибюлі Волинського краєзнавчого музею в дні роботи музею, з 10:00 до 18:00. Вхід безкоштовний.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: музей
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У луцькому музеї - сумне поповнення
28 травень, 2014, 14:36