У Слов'янську люди живуть в бомбосховищах. ФОТО. ВІДЕО

У Слов'янську люди живуть в бомбосховищах. ФОТО. ВІДЕО
У місті Слов'янську на Донеччині, як і весь попередній місяць, на вулицях майже не видно місцевих жителів.

Усі вони ховаються від обстрілів у підвалах та погребах, - пише ТСН.

Іноді там же доводиться і ночувати, аби вберегти своє життя. У місті вже третій день триває активна фаза антитерористичної операції.

Чи не щодня на вулицях палають автомобілі, у різних місцях вибухами розносить будівлі, у тому числі й житлові. У багатьох будівлях вибиті шибки, а стіни – у ямках від куль. Сьогодні снаряд потрапив у дах актової зали місцевої школи №13. Інформації про жертв вибуху немає, повідомляють місцеві ЗМІ. Діти саме готувалися до свята останнього дзвоника. Усіх негайно евакуювали у підвал.

Крім того, снаряд потрапив ніби і в школу №10, а також в припаркований на вулиці Батюка автомобіль, який згорів дотла. Ще один снаряд залетів у двір по вулиці Бульварній – там ніби осколками поранило більше десяти людей.

Також ЗМІ повідомляють, що під час сьогоднішнього обстрілу житлових квартали та школи у Слов'янську терористи поранили 4-річну дитину.

У Слов'янську позавчора ховатися від вибухів у підвалі були змушені студенти місцевого пеуніверситету, а також медики й пацієнти лікарні. Вибухами в педуніверситеті повибивало чи не всі шибки, а біля самої будівлі загинула жінка. Місцеві жителі нарікають, що терористи стріляють у житлових кварталах, навіть коли на вулицях ходять діти.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Впевнений, скоро візьмемося за ботів-кацапскіх)
Відповісти
А ТСН ще вистачає совісті писати і фото такі публікувати? Роблять все заради бізнес-інтересів свого боса і на війні гроші заробляють! Слів немає як таких назвати...
Відповісти
Останні новини
У Слов'янську люди живуть в бомбосховищах. ФОТО. ВІДЕО
28 травень, 2014, 16:53