На Волині гасили «пожежу» на заводі. ФОТО

На Волині гасили «пожежу» на заводі. ФОТО
у Нововолинську відбулися тактико-спеціальні навчання на заводі «Кроноспан УА»

Підприємство «Кроноспан УА» є одним з найбільших в Україні виробників листових матеріалів на основі деревини – ламінованих та шліфованих плит ДСП та постформінгу, - повідомили у прес-службі обласного управління ДСНС.


На складі готової продукції заводу з виготовлення листових матеріалів виникла умовна пожежа. Працівники заводу, які першими виявили ознаки горіння, увімкнули систему оповіщення про пожежу та викликали службу «101».

Після спрацювання системи автоматичного протипожежного захисту на місце події прибули працівники пожежної команди підприємства та державної пожежно-рятувальної частини №5 міста Нововолинська.

Під час розвідки рятувальники виявили, що в приміщенні складу знаходиться постраждалий. У складі ланки газодимозахисної служби працівники ДСНС знайшли та винесли непритомного чоловіка на вулицю, де медики надали йому кваліфіковану допомогу. Одночасно з цим рятувальники провели гасіння об’єкту.

Саме на таких навчаннях бійці ДСНС вдосконалюють свої навички щодо оперативного подолання пожеж на об’єктах з високим ступенем ризику, що проводяться в умовах, максимально наближених до реальних.

Загалом у навчаннях брали участь 15 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежної та спеціальної техніки Управління ДСНС у Волинській області.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.