Лучанин на «Жигулі» таранив п’ятиповерхівку

Лучанин на «Жигулі» таранив п’ятиповерхівку
На вулиці Коперніка, що в центрі Луцька, водій ВАЗ-2101 в’їхав у житловий будинок – через потужний удар шофера із травмами госпіталізували до міської клінічної лікарні.

Автопригода трапилася близько пів дванадцятої години ночі. 23-річний водій «Жигулі» на швидкості мчав по неосвітленій вулиці й не впорався з керування легковика. Відтак, машину понесло на слизькому асфальті й викинуло на узбіччя. За інерцією авто пролетіло 20 метрів і вдарилося об цегляну стіну сусідньої п’ятиповерхівки.

На щастя, машина не втрапила у дерева, які ростуть поряд. Однак внаслідок аварії чоловік отримав травми. «Швидка допомога» доправила його до лікарні.

Іще дві ДТП сталися в Нововолинську. Опівдні 14 грудня водій автомобіля «Пежо-5» 23-річний Віталій скоїв наїзд на 69-річного пішохода Володимира - жителя міста Нововолинськ. Потерпілого з тілесними ушкодженнями доставлено в ЦРЛ.

А близько 17.00 на міській автодорозі 23-річний Олександр із Іванич, керуючи автомобілем ВАЗ -211540 скоїв наїзд на шестирічного хлопчика. Постраждалого школяра з тілесними ушкодженнями доставлено в райлікарні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: НП, ДТП, аварія,
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучанин на «Жигулі» таранив п’ятиповерхівку
15 грудень, 2011, 12:22