Чим займеться на Волині оновлене ВО «Майдан»

Чим займеться на Волині оновлене ВО «Майдан»
Боротьба із корупцією, допомога військам, продовження люстрації та об'єднання країни, - основні завдання громадського об’єднання ВО «Майдан» на Волині.

Про це розповіли представники об’єднання під час прес-конференції щодо відновлення діяльності структури у четвер, 29 травня.

«ВО «Майдан» повертається в активне суспільне та політичне життя регіону, ВО «Майдан» відновлює патріотичну роботу для того, щоб країна мала спокій, процвітання, щоб кожен волиняни почував себе впевнено, захищено, щоб ми відчували громадський контроль», - пояснив представник організації Володимир Пащенко.

Він розповів, що діяльність організації частково була припинена після формування проукраїнського керівництва у облраді та призначення нового голови ОДА.

«Організація призупинила діяльність, даючи можливість проукраїнським силам робити все те, що ми плекали під час революції. Дехто пішов у владу, дехто залишився у громадському секторі, дехто відійшов, але у кожного з нас, хто був у ВО «Майдан», є чіткий погляд на те що, відбувається, небайдужа позиція. Ми вирішили зібратись та прийняли рішення відновити роботу організації», - пояснив Пащенко.

За його словами, серед основних напрямків діяльності буде допомога Збройним силам (координуватиме Ігор Дильов), об’єднання власників вогнепальної зброї для захисту волинян від можливих провокацій (Ігор Алексеєв), зв'язок молоді із сходу та заходу України заради подолання стереотипів (Роман Перванчук), вивчення досвіду країн ЄС у подоланні корупції (Ігор Гузь, Володимир Пащенко), люстрація представників силових відомств, які займалися репресіями майданівців (Андрій Осіпов).

Представник ВО «Свобода» Микола Федік, який також входить до організації, розповів, що така діяльність необхідна, бо з вимог майдану виконали далеко не всі.

«Революція гідності триває, бо з вимог здійснена лише вимога «Зека геть». Є інші вимоги невиконані. Наслідки режиму не подолані, тобто, одне із основних завдань - люстрація, яка зараз стала на мертвій точці», - пояснив Федік.

Роман Перванчук відзначив, що ВО «Майдан» буде привозити групи молоді зі східної України, щоб ті побачили, що «бандерівець - це людина, яка не вбиває, а це людина, яка любить свою батьківщину, яка може розмовляти російською, яка прагне, щоб була єдина держава».

Тому, на його думку, потрібно боротися із наслідками російської пропаганди серед молоді.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: майдан
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Риба гниє з голови!!!
Відповісти
"Боротьба із корупцією, допомога військам, продовження люстрації та об'єднання країни, зв'язок молоді із сходу та заходу України заради подолання стереотипів..." - общие фразы, ничего конкретного, чего только не придумают для продолжения выцыганивания денег у людей. Контора "Рога и копыта".
Відповісти
То точно
Відповісти
Головним буде напрямок вивчення досвіду країн ЄС у подоланні корупції. Один співголова буде вивчати досвід "на місці" за кошти іншого. Потім навпаки.
Відповісти
А яким боком там Козюра, і всі інші
Грошй хочуть халявних.
Відповісти
туфта все це!бізнесмени, які хочуть таким способом вирішити свої проблеми!!!
Відповісти
ой....проснулися активісти..нічути не було про ВО Майдан, й потихеньку гроші із скриньки розійшлися, й всіх все влаштовує...за що люди стояли на майдані, за те що на волині в ВО майдан входили ті які й не були в києві на майдані, які із інтернет ресурсів знають про події. а революція стала для таких як спосіб наживи й піару....чи то може на осінь виьори будуть, то й піаряться знову чуваки !!
Відповісти
Треба щоб бiльше у вишиванках були. Мiмiкрiя дуже допомогае пристосуватися до владного корита та рятуе вiд мобiлiзацii до Нацгвардii.
Відповісти
Особливо смішним напрямком буде Гузь з Пащенком займатись, аж досвід країн ЄС будуть вивчати для подолання корупції. Гузь звичайно вміє ні про що і довго розповідати, ну це вже взагалі про воздух фрази.
Відповісти
Останні новини
Чим займеться на Волині оновлене ВО «Майдан»
29 травень, 2014, 13:12