Активістка, яка опікувалася пораненими на Майдані, допомагатиме постраждалим під Волновахою

Активістка, яка опікувалася пораненими на Майдані, допомагатиме постраждалим під Волновахою
Громадська активістка, помічниця народних депутатів Ігоря Єремеєва та Степана Івахіва Наталія Попова, яка опікувалася пораненими на Майдані волиняни, допомагатиме постраждалим під Волновахою. Допомагатиме вона не лише їм, а й їхнім родинам та сім’ям загиблих.

29 травня вона завітала до військового госпіталю, щоб дізнатися у лікарів, які медикаменти потрібні для повного одужання поранених під Волновахою бійців.

Як запевняє жінка, лише своєчасно надана медична допомога, зможе убезпечити військових від інвалідизації. Адже, якщо їх одразу не лікувати як слід, то час "йтиме" не на користь пацієнта. Недоліковану в перші два тижні людину може все життя турбувати стара травма.

За словами Наталії Попової, волонтери тримають зв’язок із ріднею поранених та загиблих під містом Волноваха. І надають необхідну допомогу.

Так нині вони ведуть переговори із Міністерством оборони України, щоб їм надали необхідні документи, аби відправити на лікування до Австрії важкопораненого волинянина Василя Кропиву.

Хлопцю осколками травмувало очі й знівечило обличчя. Одне око врятувати не вдалося, мова йде про те, щоб зберегти друге. Також на Кропиву чекає пластична операція на обличчі.

Однак, як запевняє жінка, у Міноборони поки не охоче йдуть на зустріч волонтерам.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Приємна, дуже красива жінка. Нехай Бог дає їй щастя і здоровя.
Відповісти
Молодець!
Відповісти
Піар Майдановці лікуються по цей час і про допомогу ім уже не згадується так зомбуються що наші олігархи мають чутливі сердце Брехня основне рейтинг і піар
Відповісти
Цензура коментарів все продається
Відповісти
нехай піар, але ті олігархи все таки допомагають людям, а наша нова волинська влада, цікавл чи хоть по пару гривеньок зі своєї зарплати переказали армії? не думає, вона тіко піариться на чужому горі, і для картики, і з пафосними виступами під час панахид... швидше би їх погнали, бо вже нема сили усім їх терпіти
Відповісти
Останні новини
Активістка, яка опікувалася пораненими на Майдані, допомагатиме постраждалим під Волновахою
29 травень, 2014, 14:23
На Волині перекрили трасу
29 травень, 2014, 13:48