51-ій бригаді перерахували гроші на бронежилети

51-ій бригаді перерахували гроші на бронежилети
51-ій бригаді перерахували 1,7 мільйона гривень на бронежилети та інше військове спорядження.

Ці гроші надійшли з бюджету Волинської області, - пише в Facebook заступник голови ради Ігор Гузь.

"Вчора зранку (29 травня, - ред.) кошти обласного бюджету в сумі 1,7 млн.грн. були переведені на рахунок 51-ої окремої механізованої бригади. Тепер справа за військовими, витримати всю процедуру та закупити відповідне захисне обладнання та амуніцію. Контролюємо хід коштів для територіального батальйону та частини для військової частини 1141 (внутрішні війська)", - повідомив він.

Також Гузь поінформував, що заступник голови Волинської ОДА Роман Карпюк виїхав у розташування бригади.

"...і напевне завтра ми будемо мати інформацію з першоджерела про ситуацію та основні проблеми. Думаю, що через декілька днів і я здійсню таку поїздку. Будемо періодично навідуватися до місця розташування бригади", - написав Гузь.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: армія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Перевірка
Відповісти
а де гарантія, що ці гроші офіцери використають не так, як пальне , закуплене людьми, які віддавали для армії , можна сказати, останні копійки?????
Відповісти
Ну молодці... Як перевели хлопців з зони бойових дій в спокійніший район, то броники появляться. А як воювали- то без бронежилетів. А де в Гузя раніше мозги були???
Відповісти
як же бути із законом про інформацію?
Відповісти
Перевели не всіх, значна частина лишилася на постах. Бронежелети у них уже є, краще пізно ніж ніколи.
Відповісти
хрен там.нiчого хлопцi не мають.того iх i забирають у Миколаiв.дали брон.тiльки блокпостам.
Відповісти
ці гроші недоходять я лічно вчьора був на рівненському полігоні з автомайданом і в нас багато скарг хлопці майже голі босі в футболках кросівках та ночують на гнилих матрасах та соломі а кошти куди треба недоходять треба щоб кошти збирала відповідна людина з автомайданом купила бронежелети і з нами їх відвезла!!!
Відповісти
Пане ГузЬ, яку процедуру треба витримати військовим? Ви що, натякаєте на проведення тендерної процедури із закупки бронежелеттів. А може самі, поки триватиме ця процедура, поїдете на Донбас та на власній шкурі відчуєте увесь колорит бойовимхї дій без захисту. Ну,тоді вперед!!! Прапор вами в руки! КАжуть, що на волинській митниці уже тиждень на розмитнення чекає партія бронежелетів, але ... ще ніхто не привіз хабар за "процедуру" розмитнення...
Відповісти
Гузь мєдленно, но уверенно робить політичну кар'єру, причому на всьому. Подумати тільки за кілька днів спуститься з небосхилу і відвідає 51 шу бригаду. Оце вже радість то яка в бригади буде, аж цілий Гузь приїде. Дивись щось в морду тобі не плюнули.
Відповісти
Останні новини
51-ій бригаді перерахували гроші на бронежилети
30 травень, 2014, 08:32