На Волині відкрили 549 справ про порушення митних правил

На Волині відкрили 549 справ про порушення митних правил
З початку року оперативні працівники Ягодинської митниці запровадили 549 справ про порушення митних правил на суму 5,6 мільйона гривень.

У загальній структурі вилучених предметів, які ввозили на територію України, з порушенням митних правил, 65 % займають промислові товари, - повідомили у прес-службі ГУ Міндоходів у Волинській області.

Вже цього року фахівці Ягодинської митниці вилучили промислових товарів, які намагалися ввезти в Україну з порушенням митних правил, на суму 2,6 мільйона гривень.

Тим часом, товарам продовольчої групи у структурі реально вилучених предметів, що ввозилися з неналежним дотриманням митного законодавства, належить 24 %. Цього року вилучено таких товарів на суму 984 тисячі гривень.

Решта вилучених предметів при ввезенні – транспортні засоби, культурні цінності, психотропні та наркотичні речовини.

Разом з тим, при вивезенні товарів з порушеннями митних правил переважають товари продовольчої групи. У структурі виучених предметів при вивезенні з порушенням митних правил продовольчі товари займають 48%, а промислові товари – 30 %.

Довідка

З початку 2014 року працівниками Ягодинської митниці Міндоходів було направлено 12 повідомлень про правопорушення, що містять ознаки злочину, до органів досудового розслідування.

У 6 випадках відкрито кримінальне провадження.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.