Кожен десятий безпритульний українець займається сексом за їжу

Кожен десятий безпритульний українець займається сексом за їжу
Як свідчать соціологічні опитування, кожен десятий хлопець, що живе та працює на вулиці, надавав сексуальні послуги іншим чоловікам за їжу та одяг.

Про це пише ТСН, цитуючи голову правління Українського інституту соціальних досліджень імені Олександра Яременка Ольгу Балакірєву.

«Минулого року дослідницькі структури намагались зробити опитування чоловіків, які надають сексуальні послуги. Фактично вдалось поговорити з одиницями. Не спрацювали навіть просунуті методики…Явище дуже закрите в тому числі і за рахунок ставлення до нього в суспільстві», - сказала Балакірєва.

Вона також зазначила, що відсоток чоловіків, які надають сексуальні послуги іншим чоловікам достатньо невеликий – 4-5% серед загальної кількості.

Між тим, експерт зауважила, що серед підлітків, які живуть і працюють на вулиці, практично кожен десятий хлопець відповів, що надавав комерційні послуги іншим чоловікам за їжу, або за одяг.

В свою чергу керівник управління відділу зв'язків із громадськістю МВС України Володимир Поліщук зазначив, що питання чоловічої проституції до кінця не врегулювано, зазначає ТСН.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дебіли.....
Відповісти
Останні новини
Кожен десятий безпритульний українець займається сексом за їжу
12 квітень, 2012, 16:38