Останній дзвінок у Луцьку: четверта гімназія. ФОТО

Останній дзвінок у Луцьку: четверта гімназія. ФОТО
Свято Останнього дзвоника вчителі та учні луцької гімназії №4 імені Модеста Левицького провели у парку імені Лесі Українки.

Перед початком дійства вони влаштували своєрідний флешмоб, ставши на сходах, які ведуть у парк. "Першачки" зайняли найвищі сходинки, а випускники стояли унизу.

Свято відбувалося за традиційною програмою, однак "фішкою" дійства став оркестр Луцького прикордонного загону Державної прикордонної служби, який забезпечував музичний супровід свята.

Саме під його акомпанемент співали гімн та вручали грамоти найкращим учням, переможцям олімпіад, змагань та колективам, що перемоги у конкурсі "Клас року".

Учнів вітали представники духовенства, управління освіти міськради, батьки, вчителі та класні керівники. Священики УПЦ Київського патріархату окропили свяченою водою присутніх.

Учні першого класу вже традиційно привітали віршами випускників школи.

Наприкінці дійства у небо випустили кульки, до яких випускники прикріпили папірці із "мріями".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В усіх школах Луцька Перший і Останній дзвоник лунає в рідних стінах, і лише четверта не має місця. Щороку одне й теж- затори на дорогах, налякані малюки, яких батьки в візочках тягнуть всюди, гамір, НІХТО НІКОЛИ НІКОГО НЕ ЧУЄ, та все ж "свято".
Відповісти
А вона і лунає у рідних стінах! Можливо ти запропонуєш провести в себе вдома останній дзвоник, щоб тобі затор і переляканих малюків не було??
Відповісти
В одно окно смотрели двое.
Один увидел дождь и грязь.
Другой-листвы зелёной вязь,
Весну и небо голубое.
В одно окно смотрели двое...

Для Вас це-затори та гамір, а для нас-дійсно свято.
І так, заздрість-погана штука.
Відповісти
Прекрасне свято в рідній гімназії!!! Мій останній випускний дзвінок був також біля парку, тоді це було вперше для нашої гімназії. Всі попередні роки це свято відбувалося у дворі школи. Маю з чим порівняти, і можу сказати, що горджуся тим, що саме моя школа проводить цю урочистість в центральному парку. Це придає святу більшої уваги і замятовується у пам'яті випускників назавжди. Вітаю всіх випускників! В добрий путь!!!
Відповісти
останій звоник хороша штука.але довго стояти
Відповісти
Які патріотичні діти! Щасливої, легкої і впевненої дороги вам у майбуття! Будьте гідними великого ім'я УКРАЇНЦІ!
Відповісти
І мій останній дзвінок пролунав вперше у парку.....було надзвичайно урочисто, минуло 14 років і сьогодні я мама першокласниці, яка слухала останній дзвоник першого класу своєї донечки...Гарно, урочисто, зворушливо! Гімназія число 4-молодці!
Відповісти
Після школи пройшло 4 роки, тепер ходила на останній дзвоник до сестрички. Дуже щаслива що вчилась там!) І було класно дивитись на цих всіх гарних і радісних діток. Ех..ностальгія)) Сумую за школою і вчителями)
Відповісти
Останні новини
Останній дзвінок у Луцьку: четверта гімназія. ФОТО
30 травень, 2014, 11:39