На Волині стартував благодійний телерадіомарафон

На Волині стартував благодійний телерадіомарафон
На Волині стартував 22-й благодійний телерадіомарафон “Поспішаймо творити добро”.

Як відомо, 1 червня – Міжнародний день захисту дітей, - повідомили у прес-службі облдержадміністра2ії.

30 травня в прямому ефірі телеканалу “Нова Волинь” та обласного радіо, стартував вже традиційний, 22-й благодійний телерадіомарафон “Поспішаймо творити добро”. Захід ініційований Волинський обласним відділенням Дитячого фонду України. Мета акції - привернути увагу волинян до проблем дитинства та зібрати кошти для потреб дітей-сиріт та дітей у складних життєвих обставинах.

Відкриття телерадіомарафону відбулося за участі голів облдержадміністрації та облради Григорія Пустовіта, луцького міського голови Миколи Романюка, митрополита Луцького та Волинського Ніфонта, голови правління обласного відділення Дитячого фонду України Олена Грінченко.

“Допомагати дітям - благородна справа, а тим більше - сиротам. Милосердя та благодійність завжди були притаманні волинянам. Наші краяни не відвертаються від біди, намагаються завжди допомагати тим, хто цього потребує”, - зауважив голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт під час розмови у прямому ефірі.

В свою чергу, голова облради Валентин Вітер розповів, що на Волині з 2012 року діє обласна програма підтримки дітей-сиріт. За кошти обласного та районних бюджетів було придбано чимало соціального житла. На минулій сесії облради також було прийнято рішення про виділення коштів для купівлі такого помешкання.

Відтак, телерадіомарафон “Поспішаймо творити добро” триває. Зібрані кошти будуть спрямовані на виконання програм Дитячого фонду України, зокрема на придбання та облаштування житла для дітей-сиріт, надання матеріальної допомоги дітям особливої долі, їх оздоровлення, лікування, розвиток творчих здібностей.

Благодійні пожертви можна переказувати на розрахунковий рахунок:

Номер рахунку: 26000000001727 в ПАТ “Укрсоцбанк”, м.Київ

МФО 300023, код 05810132

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині стартував благодійний телерадіомарафон
30 травень, 2014, 11:32
На Волині втік засуджений
30 травень, 2014, 11:26