Комбат «Донбасу» майданівцям: припиніть займатися нісенітницею

Комбат «Донбасу» майданівцям: припиніть займатися нісенітницею
Людям, які сьогодні залишаються на Майдані Незалежності, необхідно спрямувати свої сили на боротьбу з терористами на сході України.

Про це командир добровольчого батальйону "Донбас" Семен Семенченко заявив в ефірі Громадського.ТВ, - пише Дзеркало тижня.

"Я хочу закликати тих, хто досі сидить на Майдані, припинити займатися нісенітницею і йти міняти ситуацію", - сказав він.

Також Семенченко повідомив, що його підрозділ має намір змінювати систему зсередини. "Це по суті продовження того, що було на Майдані. Найголовніше - бажання. Є бажання будувати армію, міліцію, СБУ. Без зміни цих систем ми не переможемо", - вважає комбат Донбасу.

Раніше повідомляли, що сотник Володимир Парасюк закликав мітингувальників покинути київський Майдан Незалежності і їхати захищати Батьківщину на схід або вирушати додому.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага, сейчас прямо они бросят свои огородики с редиской и коробочки для "пожертвований на нужды палатки" и кинутся "міняти ситуацію". Не за то боролись!
Відповісти
Як може анонiм та вiртуал "Семен Семенченко" когось там до чогось закликати? Хто вiн сам, яке в нього минуле, чи здобув цей так званий "комбат" моральне право когось закликати? Як писав знайомий оглядач Артем Фурманюк: "Будь сьогодні живий билинний герой Ілля Муромець, він би неодмінно здивувався тому, з якою легкістю в наші дні можна здобувати всенародну любов, паралельно "зшибаючи" величезні грошi. Для цього достатньо, лежачи на печі і надівши балаклаву на обличчя, всього лише володiти ноутбуком і доступом до інтернету. Куди там кіношним Петрову і Васєчкіна з їх "не важно быть - сумей прослыть" до слави вже майже легендарного командира "Добровольчого територіального батальйону "Донбас", який одного разу назвався Семеном Семенченком"... Вважаю, що майдан повинен залишатися, щоб казати слово правди олiгархам. Але соратникам Коломойського, таким як "Семенченко", це вочевидь не сподобалося.
Відповісти
А ще така думка прийшла. Вiйна на Донбасi - це хороша нагода вiдволiкти людей вiд соцiальних проблем та протестiв, вiд подальших форм боротьби за демокартичнi перетворення. Поки це було вигiдно певним олiгархам - майдан стояв, тож тепер олiгархи добились мети, досягнули владних посад (хто на що розраховував), а отже - все, майданiвцi, припиняйте нісенітницю, ви нам непотрiбнi.
Відповісти
терористи з жителями Донецька ласкаво вас просять...
Відповісти
Останні новини
Комбат «Донбасу» майданівцям: припиніть займатися нісенітницею
30 травень, 2014, 11:49