У Німеччині Яценюк їв сосиски у фаст-фуді. ФОТО

У Німеччині Яценюк їв сосиски у фаст-фуді. ФОТО
Прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка сфотографували у черзі в німецькому фаст-фуді.

Відповідне фото опублікували в соціальній мережі Twitter, - пише ТСН.

Під час візиту в Німеччину прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк учергове продемонстрував, що він притримується своєї ж концепції економії, про яку він заявив ще в березні цього року, - йдеться в повідомленні видання.

Яценюка сфотографували в черзі в одному з фаст-фудів німецького міста Аахен, коли той вибирав сосиски.

"Прем'єр-міністр України і посол України в ФРН (Павло Клімкін, на фото – ліворуч від Яценюка) купляють сосиски в кафе, Аахен, 29.05", - ідеться в підписі до світлини, розміщеної в Twitter.

Як відомо, після оголошення тотальної економії в державі, особливо серед чиновників, Яценюк почав літати в закордонні поїздки економ-класом, прикордонний контроль проходить у загальній черзі, користується загальною залою очікування. Крім того, на виборах 25 травня, як і всі виборці, стояв у черзі за бюлетенями.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Большего не удостоился, увы...
Відповісти
Вот он - реальный уровень отношения в Германии к украинским политикам. При том, что в любой мало-мальски позиционирующей себя приближенной к европейским нормам областной гостинице что на Украине, что в России, что в Беларуси в стоимость проживания включены как минимум завтраки и ужины.
Відповісти
..а Вам любий розклад бувби поганим...Якщо обідавби в супер дорогому ресторані то погано...і ось у фастфуді теж недобре..Так що ж ви вже хочете???
Відповісти
Вопрос не в том, что он вместе с послом откушал бы в "Heising", "Vendome" или "AQUA" - в любом случае он отгреб бы от всех свидомых и пэрэсичных как растратчик народных денег. Но жрать в Макдональдсе - это уже показатель имиджа страны. И имидж этот в глазах Европы стремительно падает.
Відповісти
Ні, не думаю. Закордоном на такі речі дивляться значно простіше: там мер може приїхати на роботу навіть на велосипеді і всі це сприймають нормально. І зверніть увагу, до речі, на зовнішній вигляд європейських жінок-політиків - вони виглядають дуже скромно. А погляньте на наших - моделі з подіуму. Висновок: жити потрібно простіше... усім.
Відповісти
це показник наближенності влади до народу! але тобі, кацапський тролляка, цього не зрозуміти!
Відповісти
зарахований.
Відповісти
Позорисько...
Веди себе скрізь однаково
Відповісти
А він що не людина? Їсти не хоче? Він же у дорогий ресторан не пішов. Молодець, Сєня, ну а щоб взагалі не критикували, певно треба було замотати у папір з собою шматок сала з цибулею.
Відповісти
Останні новини
У Німеччині Яценюк їв сосиски у фаст-фуді. ФОТО
30 травень, 2014, 12:34