У ДАІ Волині не кажуть, чи їдуть на Схід

У волинському управлінні Державтоінспекція журналістів не підтвердили, і не спростували інформацію щодо поїздки автоінспекторів на Схід.

Їхати боротись із терористами стражі доріг нібито не хочуть, тому масово пишуть рапорти на звільнення, - пише ТРК «Аверс».

«Інформація про відправлення працівників є службовою, на жаль, надати вам її не можу. Інформацію про збори працівників взводу супроводу - ну в нас проходять збори і наради. А про запитання, що на них здійснюють тиск - у нас проходять певні кадрові ротації, певні кадрові зміни постійно», - прокоментував інформацію головний автоінспектор області Володимир Кравченя.

«Нє, то в нас постійно певна категорія людей пише рапорти на звільнення. Ну хтось переходить в інші підрозділи… Можливо, що сьогодні писали, можливо вчора… В нас постійно певна категорія співробітників...Мовжливо щось і сьогодні писали», - так він відреагував на слова про звільнення автоінспекторів.

Чому у конференц-залі управління ДАІ, зібрався особовий склад, Володимир Кравченя теж не зміг відповісти, - пише ТРК «Аверс».

До слова, 25 працівників спеціальної роти Волинської міліції нині несуть службу на трьох блокпостах Харківської, Донецької та Луганської областей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДАІ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну куда ж поїде наше волинське доблесне даї тут на дорогах граблять вони "боги" а там можуть ограбити їх я би замість броніжнлета їм памперси видав і то при умові якщо поїдуть але в це невірим
Відповісти
https://www.facebook.com/arsen.avakov.1/posts/644659898957453?fref=nf
Відповісти
Аваков фб
Відповісти
відмовились.13 звільнено
Відповісти
13 человек из взвода сопровождения
Відповісти
Шкода нашим ДАї-шникам східняків...А то би даїшники такими поборами їх обклали б що сепаратисти воліли би пішком ходити ,аніж мати справу з нашими ДАї-шниками.
Відповісти
У терористів не хватить награбованих грошей,щоб відкупитися від волинських ДАЇ-шників:) вгодовані випираючі черевця одним виглядом паралізують жертву-водія і він впадає у транс.
Відповісти
могли б сказати що 13 чоловік точно не їде.

Аваков уволил 13 гаишников, которые отказались ехать на АТО

Министерство внутренних дел уволило 13 сотрудников Государственной автомобильной инспекции из-за нарушения присяги, информирует еizvestia.com.

Об этом говорится в сообщении пресс-службы МВД.

«Сотрудники взвода по обеспечению сопровождения роты дорожно-патрульной службы ГАИ, подчиненной УМВД в Волынской области, нарушили присягу сотрудника органов внутренних дел», — сказано в сообщении.

Госинспекторы отказались выполнять требования законов «О милиции» и «О Дисциплинарном уставе ОВД», приказы МВД и управления ГАИ.

Читайте: ГАИ перекроет пол-Киева

Министр внутренних дел Арсен Аваков сообщил, что эти гаишники отказались выезжать в командировки на несения службы в зоне антитеррористической операции.

«Служить стране — это значит иметь мужество, а не только махать палочкой!», — написал Арсен Аваков в Facebook

Відповісти
ХЛОПЦІ З РОТИ ПАТРУЛЬНОЇ СЛУЖБИ ПРОСЯТЬ КЕРІВНИЦТВО ВІДПРАВИТИ ЇХ НА СХІД ЩОБ ЗАХИЩАТИ БАТЬКІВЩИНУ!!!!!!
Відповісти
Поки керуватиме бездарі, нікого не захистимо, лише погубимо людей(((
Відповісти
З роти супроводу за відмову їхати звільнили 13 чоловік, а з міського ДАІ сьогодні їдуть на схід 10 даішників.
Відповісти
місто є місто, там нормальні хлопці - патріоти, ...!!!
Відповісти
Останні новини
У ДАІ Волині не кажуть, чи їдуть на Схід
30 травень, 2014, 18:02