На Волині створили осередок партії «Голос Народу». ФОТО*

На Волині створили осередок партії «Голос Народу». ФОТО*
На Волині створили осередок партії «Голос Народу». ФОТО

У Луцьку відбулися збори волинського обласного осередку партії «Голос Народу». Головою осередку став депутат облради Володимир Навроцький.

Про це йшлося на прес-конференції представників політичної сили у суботу, 31 травня.

За словами заступника голови партії Олексія Комара, серед її головних завдань забезпечення єдності країни, «перезавантаження» влади, конституційна реформа, боротьба із корупцією, підтримка бізнесу та формування потужного середнього класу.

«У нас жорстка позиція щодо корупції. Вона повинна бути прирівняна до держаної зради. Також необхідне формування середнього класу, якого, на жаль, за 23 роки незалежності так і не змоги сформувати», - підкреслив заступник голови партії.

Також він пояснив, що одним із важливих принципів діяльності «Голосу Народу» є відокремлення влади від бізнесу: «Бізнес не може йти до влади, бізнес повинен чітко бути відмежованим від влади».

Серед важливих завдань партії Олексій Комар відзначив «створення, або повернення статусу України як центру слов’янських народів».

«Саме завдяки культурному єднанню ми можемо поєднати Україну», - пояснив політик.

Поміж тим, голова волинського осередку партії Володимир Навроцький розповів, що ця ідея не має нічого спільного із ідеєю «русского міра».

«Ідея русского міра дуже заїжджена, але питання в тому, що ця ідея бере основи із того перекручення історії, яке чинить Росія. Те, що стосується наших сусідів – росіян, то влада російська цю ідею проводить століттями, але ми знаєм, що таке русичі, та знаєм, що таке росіяни. Це ідея саме із перекручування історії, а ми повинні зважати на власну історію», - сказав Навроцький.

За словами Олексія Комара, партії вже більше року, вона нараховує близько 40 тисяч членів, але особливу увагу у партії звертають на молодь. «За той час невеликий до можливих дострокових виборів (Верховної Ради, - ред.) ми повинні зрозуміти кожну думку, кожного окремого громадянина. Орієнтуємося на підприємців, соціально незахищені верстви, пенсіонерів, громадські організації… Проте окрема увага приділяється саме молоді, яка може генерувати нові ідеї», - відзначив він.

«У нас центристська партія. Ми не орієнтується на якийсь певний регіон. На даний час ми проводимо одночасно збори на Заході, вчора були на Кіровоградщині. Наступного тижня буде Вінниця. Тому для нас головне – об’єднання, а не електорат, як у інших партіях», - підкреслив політик.


На думку Олескія Комара, «нові обличчя» потрібні українській політиці, оскільки нині влада практично бездіє. «Бездіяльність влади відбувається у кожній гілці: законодавчій, виконавчій, судовій. Немає сильних, рішучих та дієвих заході, які б змінювали наше сьогодення та давали віру у майбутнє. Ми більше 20 років постійно пристосовуємся до якихось облич», - зазначив заступник голови «Голосу Народу».

Щодо волинського осередку, то Володимир Навроцький обіцяє почати його активну розбудову: «Сьогодні проведено установчі збори зі створення обласної організації. Це практично лише початок, у нас поки немає первинних організацій. Ми затвердили персональний склад ради, щоб почати розбудову».

Він додав, що до осередку входять переважно «нові обличчя»: «Всім дуже добре відомо, що люди останніми роками вже кажуть, що вони хочуть побачити нові обличчя як на центральному, так і на місцевому рівні».

Серед досить відомих представників Навроцький назвав підприємця із Ковеля Олександра Чамбулу та депутата Володимир-Волинської міської ради Віру Чайковську-Тарликову.

Важливим завданням партії Володимир Навроцький назвав просування ідеї реформи органів місцевого самоврядування та децентралізації влади. «Необхідна реформа самоврядування, бо воно дозволяє людям керувати територіями, на яких вони живуть. Ми не зацікавлені, щоб ішли кошти централізовано з Києва», - відзначив голова осередку.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
заступник голови партії - типовий мажор, а то й гопник
Відповісти
Гопників з таким інтелектом не буває. Я чув його промову...
Відповісти
Як дістали ці новостворені партєйки!Їх усіх майже 200, а толку-нуль!Знову якийсь олігарх створив собі кишенькову партєйку,програма і статут якої передерті із їй подібних.Партій повинно бути я к в США чи Європі,тільки дві-три:республіканці чи демократи або консерватори чи ліберали.І всі інші хай йдуть на йух!Цей "Голос народу" - в першу чергу!
Відповісти
Смішно, що чайковька вже і тут.Свого люстраційного комітету мало, так ще партію у місті створить, а потім на осінь буде балатуватись в обласні депутати. О це наша молодь і нове обличчя!
Відповісти
А скорочена абревіатуга буде "ГоН" )))
Відповісти
не Гну - це сусід Іааа :)
Відповісти
Приємно, що з новими партіями зявляються нові обличчя
Відповісти
Представники середнього класу, який народжується в тяжких муках, поки-що (на щастя!) не демонструють яскраво вираженої і усвідомленої потреби «відмітити» себе в політичному просторі. Свої політичні інтереси вони якщо і окреслюють, то як звичайні громадяни держави, а не як члени якоїсь особливої касти і в цьому сенсі не мріють вибрати «свого» президента. Не знаходить середній клас і «своєї» політичної партії. Очевидно, справа за тим, щоб вона його сама знайшла і "Голос народу" ніби бере на себе таку місію. Проте тут існують певні нюанси. Середній клас в умовах такого перехідного суспільства, яким є сьогоднішня Україна, в першу чергу стає інтегруючою силою, яка примиряє класовий конфлікт. Він найбільш активно генерується в приватному секторі економіки, виступаючи соціальною опорою буржуазії, захисником інтересів приватного капіталу, від якого прямо залежить рівень його благополуччя. Він прагне до збереження досягнутого рівня життя і буде виступати проти будь-яких дій уряду, які скеровані проти його бізнесу. Тому політика в нього на других і третіх ролях. Виходячи з цього, новоявлена партія в ілюзіях по створенню середнього класу звалює на себе надто важку ношу. Але можливий інший варіант: в далекій перспективі, коли внуки Навроцького будуть носити таку ж сиву бороду, як носить сьогодні їх дідусь, створений «середній клас» може сам об’єднатись і створити свою партію. З іншої сторони, враховуючи ті ознаки, за якими характеризують середній клас: середній (для даної держави) рівень благополуччя, стабільність і постійність джерел доходу; високий рівень освіти і наявність високої професійної кваліфікації, високий рівень вертикальної мобільності, поривання до суспільної стабільності і менталітет, який характеризується реформізмом, індивідуалізмом і підтримкою існуючого режиму, важко зарахувати до цієї «касти» тих, хто перепродує на ринку китайські цвяхи і велосипеди, хоча і серед них є багаті люди. Щоправда, за своїм інтелектом вони навряд чи покажуть на карті свою державу Україну.
Відповісти
чим більше буде подібних партій і партєйців тим менше шансів що в Україні буде хоч якийсь порядок
Відповісти
жидва рулить,"НОВІ"обличчя,покращення вже сьогодні!
Відповісти
Івченко випадково не син відомого корупцінера з "Нафтогазу" ????
Відповісти
Починаючі жуліки. Волинь- пост, заберіть тих Святош внизу. Голосування за губернатора, або добавте графу " свій варіант" бо якось бридко.
Відповісти
Рівень та умови життя українців породили у них зневіру у нові політичні проекти. Початок буд-якої дії, а тим більш такої масштабної, визиває повагу до тих, хто не сіє сумніви та не полоще брудну білизну, а робить добру справу для подальшого розвитку України. Респект політичному проекту "Голос Народу". Підтримую.
Відповісти
Глава партии Ивченко Р. - мошенник, основатель компании «Давир-Финанс» который кинул людей на сумму более чем 10 млн. грн., обещав построить два дома в городе Ирпень. На данный момент против него ведется уголовное дело. Лично мне, как одному из инвесторов, он должен 143тис. гривен, или квартиру в одном из этих домов. Место в Раде ему надо только для депутатской неприкосновенности. Любому желающему проголосовать за данного человека могу предоставить все бумаги, показывающие что, в его понимании, обозначает забота о людях.
Відповісти
Ирпенским горотделом милиции Киевской области расследуется уголовное производство по ст. 190 УК Украины (мошенничество) № 12012100040000394 в отношении должностных лиц ООО «Давир-финанс», где директорм является Ивченко Р.Н. — уже лидер партии «Голос народа». Под его «руководством» незаконно присвоены деньги инвесторов (более 10 млн. гривен) за строительство жилья в г. Ирпень. Строительство заморожено так и не начав строиться. В настоящее время Ивченко Р.Н. объявлен в розыск.
Просьба, по-возможности, информируйте жителей города. Для большей убедительности забейте в поисковик ООО "Давир-финанс" или ООО "Тренд-компани" и всё вам станет понятно!
Відповісти
Останні новини
На Волині створили осередок партії «Голос Народу». ФОТО*
31 травень, 2014, 13:50
Велодень у Луцьку. ФОТО
31 травень, 2014, 12:30