Волинський депутат змінив партію

Волинський депутат змінив партію
Депутат Волинської облради Володимир Навроцький планує вийти із фракції «Наша Україна», бо став головою обласного осередку іншої політсили «Голос Народу».

Про це він заявив на прес-конференції у суботу, 31травня.

«Ще із фракції не виходив, бо ішов за партійними списками, в мене не було підстав чітких, щоб різко це покинути. На сьогодні обраний головою осередку, тому я повідомлю на сесії про вихід із фракції», - відзначив Навроцький.

Він розповів, що, представляючи «Голос Народу», готовий співпрацювати у Волиньраді із депутатами фракцій «Нашої України», ВО «Свободи», ВО «Батьківщини» та «Єдиного центру», однак із представниками КПУ та Партії регіонів співпрацювати не буде.

Хоча, за словами Навроцького, якщо депутати повиходили із фракції ПР, то співпраця із ними можлива: «Якщо про окремих людей, які вийшли, то це не гріх, нормально, що людина зрозуміла певні хиби та намагається змінюватися».

Навроцький додав, що перспектив залишатися в «Нашій Україні» наразі практично немає, бо партія не має потенціалу. «Фракцію «Нашої України» у раді напевне створили востаннє, бо Ющенко останніми роками не хоче займатися партією, тому вона, на жаль, впала в прірву», - пояснив політик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Навроцький нормальний депутат. Хочеться вірити, що не набере в цю партію різношерстного сброду, який залишився не при справах і шукає чергове місце, куди можна примазатись.
Відповісти
ШИЛО НА МИЛО ТОБ ТО ПРОСТА ПРОВІНЦІЙНА ТУШКА
Відповісти
партія теж впаде у прірву.Якщо називають "Голос народу",а керують люди зовсім далекі від народу-така партєйка приречена!
Відповісти

Ну як малі діти ! Захотів іграшку поміняв, заходів в іншу партію прейшов.Як може бути довіра до таких " депутатів і партейців" Просто брехуни і майбутні зрадники
Відповісти
Кому ти потрібний,нещасний!
Відповісти
«Бороться за целостность страны, реформировать систему управления, провести конституционную реформу, сформировать мощный средний класс…», - йшлось 17 квітня на установчому з’їзді нової партії. Розвинутий Захід, де середній клас складає дві третини суспільства, дбає за нього і пишається ним. Пригадайте якою була модель Рузвельта? В США навіть фігурував соціологічний термін «суспільство двох третин». Тому ціль поставлена висока, лише хто її буде втілювати в життя!? Уламки партії регіонів і так званої «свободи», успіхи яких склали математичну похибку на останніх виборах президента? І назва «Голос народу» невдала – плебейська. Ті, хто створюватиме «середній клас» держави, очевидно, повинні стояти на кілька щаблів вище майбутніх патриціїв, чи принаймні, не нижче. В будь-якому відношенні: матеріальному, культурному, духовному, освітньому, інтелектуальному. «Народ» став в Україні ім’ям загальним, з яким ніхто не рахується, і, раптом, цей «народ» візьметься за високі матерії, перераховані в першому реченні. Якось фальшиво звучить, ніби синиця хоче море підпалити. Виходячи з того, що за 23 роки український істеблішмент не провів жодної вдалої реформи і підводив власний «народ» до чергового зубожіння, то все обіцяне звучить вельми фальшиво. Це якась помилка: немає у нас кому братись за такі речі. Звичайно, у нас багато людей з рішучістю Олександра Македонського, але ще треба поцікавитись, чим вони кінчали. Хай живе «Голос народу», але щоб цей грандіозний «захід» не набув банальної назви ППР: посиділи, попизділи, розійшлися.
Відповісти
Пане Навроцький, з перших днів ревниво дбай, аби сюди не втиснулись карєристи гузі, пирожики, вітери, мельники, олешки і інші хуєшки. Чистота рядів - запорука успіху. Не бери також (з гіркого досвіду ПР) бандитів, охоронників, боксерів, перукарів, проституток і іншу мразь. Краще менше, але краще. "Малое всегда прекрасно".
Відповісти
Довго ще такі гниди будуть бігати з одного табору до другого?
Відповісти
Останні новини
Волинський депутат змінив партію
31 травень, 2014, 19:15