Луцьким випускникам вручили медалі

Луцьким випускникам вручили медалі
Луцькі випускники отримали від мера міста заслужені медалі. Святкове вручення відбулося сьогодні, 31-го травня, у палаці культури міста.

144 випускники луцьких шкіл отримали золоті та срібні медалі за успіхи у навчанні. Так, під час заходу школярам вручили 119 золотих медалей та 25 срібних.

Привітати випускників на свято завітали міський голова Микола Романюк та голова Волинської облдержадміністрації Григорій Пустовіт.

До слова, Григорій Пустовіт цього року був присутній на святі не тільки як посадовець, а й як батько, бо і його дочка була серед випускників-медалістів.

«Дивлячись в обличчя нашої молоді, я розумію, що наша Волинь має велике світле майбутнє. Стільки світлих облич є в цьому залі. Вони зуміли стати кращими з кращих. Хочу, щоб вони стали прикладом для решти наших дітей. Найбільше хочу, щоб саме ці діти будували мирну, багату, європейську і толерантну Україну, яку ми всі хочемо бачити», - сказав Пустовіт.

Міський голова, який не перший рік вручає медалі, радіє з того, що медалістів не меншає: «Радий, що у нас багато дітей, які старалися, вчилися і досягли своєї мети. Якщо проаналізувати результати тестування і вступу, то ці медалі чесно заслужені».

Також Романюк подякував педагогам та батькам за розуміння та підтримку дітей. А випускникам побажав, щоб їхні мрії збулися і «ми всі були впевнені, що ви не звернете зі шляху побудови країни».

Випускниця школи №1 Анастасія Токарська радіє, що її старання були недаремними.

«Рада, що нас зі школи шестеро. І це неповторне відчуття, коли тобі вручають медаль, коли ти розумієш, що вона дійсно твоя, бо вона є заслуженою», - ділиться дівчина.

Ще один медаліст, Максим Волошин із гімназії №4 ділиться, що нарешті домігся того, чого давно хотів. Адже і його батьки були медалістами, тому син вирішив продовжити традицію батьків.

Під час зустрічі випускників їхні молодші колеги розважали глядачів піснями та танцями.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
видно ви зовсім далекі від педагогіки,ця людина на своєму місці-не треба,незнаючи,виливати свою жовч. Обережно-можна захлинутись!
Відповісти
Люструвати Зиновію!Корчить з себе принцесу, а сама збере людей і запізнюється, чекають її по 30 хвилин, а потім по телефону базікає, нібито важливі справи вирішує.Дістала всіх.
Відповісти
А хто це так перелякав нашого прилизаного губернатора, що він аж за "хазяйство" схопився))))))
Відповісти
Модери, у вас за особисті образи не банять?
Відповісти
Бачите: банять!
Відповісти
Останні новини
Луцьким випускникам вручили медалі
31 травень, 2014, 15:59