У Росію везуть вбитих терористів. ФОТО

У Росію везуть вбитих терористів. ФОТО
Попри запевняння Кремля, що на боці терористів на Сході України немає росіян, тіла вбитих бойовиків усе ж везуть саме в Російську Федерацію.

В інтернеті з'явилися фотографії, як тіла в домовинах вантажать в автомобіль з надписом "200" - так називають вантажі з тілами вбитих під час військових дій, - пише ТСН.

"Тіла терористів, загиблих при захопленні аеропорту в Донецьку, везуть на батьківщину - до Росії. За пролиту кров українців найманці Путіна поплатилися життям", - ідеться в підписі до фотографій на сайті групи "Інформаційний спротив", яка займається інформаційним висвітленням антитерористичної операції на Донбасі, а раніше повідомляла новини з окупованого Росією Криму.

Зазначимо, тиждень тому в Мережі з'явилися ще більш шокуючі фото з тілами вбитих терористів, яких спочатку вантажили на купу у вантажівку, а потім скидали на таку ж купу у морзі.

Точної кількості загиблих терористів у ході антитерористичної операції на Донбасі ніхто назвати не може, але цифра вже більша за сотню. Чимало тіл екстремісти переховують, зокрема, в моргах заблокованих українськими силовиками Слов'янську та Краматорську на Донеччині.

Терористи, по-перше, ховають тіла, аби їх не розпізнали, адже там, напевно, є громадяни Росії і, зокрема, Чечні. По-друге, тіла не можуть вивезти в Росію, адже бойовиків з усіх сторін оточили українські силовики.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Кто с мечом к нам придет, от меча и погибнет", - ці слова Олександра Невського варто памятати усім.
Відповісти
ачому наші їх випускають?
Відповісти
Ви що усі новини з ТСН копіюєТЕ?????????????
Відповісти
привет тебе, Медвепут = алкоголик + параноик
Відповісти
собаці - собача смерть
Відповісти
Спите с миром. Вы герои!!!
Відповісти
На панахиду поедешь?
Відповісти
Як донбасівці не можуть зрозуміти,що армія по закону має повне право захищати українську землю.Вони закликають чужинців на допомогу ,щоб воювати з Україною ради чого?Самі хоч розуміють,що виробляють?Смерть стала радістю з обох сторін і це наша велика біда,якій кінця невидно.
Відповісти
А ім пасує деревяний бушлат
Відповісти
Люди тут нема чому радіти, адже вони також чиїсь діти, батьки, чоловіки...
Відповісти