У Луцьку освятили дошку Бандері. ФОТО

У Луцьку освятили дошку Бандері. ФОТО
У Луцьку на розі вулиць Степана Бандери та Винниченка освятили меморіальну дошку Провіднику ОУН Степанові Бандері.

Це відбулося 1 червня, - повідомили у прес-службі волинського осередку ВО «Свобода».

В заходах узяли участь перший заступник голови Волинської обласної ради, свободівець Олександр Пирожик, перший заступник голови Волинської облдержадміністрації, свободівець Сергій Кудрявцев, депутати обласної та міської рад від ВО «Свобода», представники громадськості.

Ініціатива встановити меморіальну дошку на будинку, з якого розпочинається луцька вулиця Степана Бандери, належить активістам Волинського національно-патріотичного об’єднання імені Пилипа Орлика, яке власне її й зреалізувало. Про це повідомила, відкриваючи зібрання, голова об’єднання Ніна Довга. Вона ж запросила священиків УПЦ Київського патріархату освятити дошку.

«Путінські терористи на Сході та в Криму вже, не криючись, показують своє істинне сатанинське нутро. Вони вриваються в українські храми УПЦ КП, нищать церковне добро, знущаються над священиками та мирянами… В таких людей немає майбутнього, вони приречені, бо не мають Божої благодаті, позбавлені віри в Ідею та Любову», – зазначив у своєму виступі Олександр Пирожик.

Присутні вшанували пам'ять українських Героїв хвилиною мовчання. Захід завершився виконанням Національного Славня України.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 22
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дошки, пам'ятники... Носяться з тим Бандерою... А що сьогодні робиться? Ціми заходами лише очі замулюють, щоб відповідальність за сьогодення не нести! Пирожик, Кудрявцев, Гузь, Пустовіт - це вас стосується!!! Нероби!!!
Відповісти
Голова ОДА лише почав вникати в суть справ області, не можна відразу судити людину, дайте йому нормально попрацювати
Відповісти
якраз у цьому скверику можна було б поставити невеликий пам'ятник чи погруддя, було б логічно і доречно, а не збирати мільйони на великий біля РАЦСу, де він ніяким чином не вписується
Відповісти
хоч стіну перед тим почистити. А то встановили на радянських зірочках. Стидоба.
Відповісти
Пірожика негайно в спортзал!
Відповісти
В екран будка не влізає, ого....
Відповісти
А кроме представителей "Свободы" никто больше поучаствовать не захотел?
Відповісти
Оце ж так, біля РАЦУ якраз і тема для пам'ятнику С. Бандері! Невже, хоча би Багині Любові Ніці не можна було би придумати! Ну яке відношення до молодят він має! У нас так завжди, перегинають палку. А де ще вліпимо С. Бандеру! Давайте може про сьогодення поговоремо, а то 23 роки тільки те і робимо, що серемо своє же минуле!!! А до речі хтось із мудреців сказав: "Без минулого немає майбутнього!" То як і чим будемо жити?!
Відповісти
Одним Бандерой и будем жить! Больше скоро окажется нечем...
Відповісти
Хтось їх бачить ?
От який бардак робиться: ультра-ліві комуняки підтримують антифашиста пуцлєра який вихваляється підтримкую фашистських правих сил у ЄС (для прикладу Ле-пен).
Агов хтось розуміє де різниця між фашистами та антифашистами ?
Відповісти
Підземний музей сексу з фало-подібним входом, прямо на прощі. І головне офіційні покладання та міропріятія чинуш з області та міста ))) Ото буде туризм та шоу)))
Відповісти
Стіну перед тим треба було пофарбувати Але це рівень Свободи
Відповісти
Краще б дороги ремонтували, людям допомагали, а не ідолам минулого поклонялись.
Відповісти
Чомусь розповіді дідусів і бабусь не співпадають з тим що зараз розповідають про Бандеру.
Відповісти
А тепер дружньо від усякої напасті прикладайтесь лобами, і записочки з молитвами можете під дошку пхати. Буде у вас тепер своя стіна плачу.
Відповісти
фашизм-це окупаційний режим всередині держави або від зовнішнього агресора,в наш час це радикальні націоналісти,що захопили владу.Росія не агресор,а визволитель від бандерівського легіону.
Відповісти
від чого визволитель? вже від крими визволили і хочуть ще частину територій загарбати, ці визволителі.
вже всі давно знають правду про ці "визволення" і "народні волевиявлення".
іди отримай заробіток в пукіна, підлизнув.
Відповісти
наші священники за гроші шо завгодно посвятять,навіть не вникаючи для цього це робити,хай ще внесуть Бандеру до лику святих!)
Відповісти
А що,дозвіл на місце встановлення меморіальної дошки, якась спілка сліпих з міськради надавала? Вони що в упор не бачили на яку розмальовану стіну такий монументальний об”єкт прилаштовують? Це так в Луцьку наших українських національних героїв вшановують? Де представники культури міськради?Чому не забезпечили належним чином фасадний фон місця розташування меморіальної дошки?

Це в нас так наглядно втілюються в місті міліонні грантові проекти градоначальника (на які виділені міліони не зрозуміло куди діваються,ким і на що освоюються) в рамках міжнародної програми “Луцьк - ІНТЕРКУЛЬТУРНЕ місто”?

Це позорне неподобство, інакше,як безсоромним самоприниженням не назвеш!


Банду бездарних кабінетних полішуків дарможерів разом з їхнім кАмсАмольським начХальством - ватажками корупційної гідри міста, з міськради геть! До ЛЮСТРАЦІЇ їх!
Відповісти
"Національний дух патріотизму",диванних полішуків,які ображають гідного національного героя,що загинув в боротьбі за вільну Україну,аж зашкалює!Після змісту прочитаних коментарів таке враження,що Луцьк кишить сепаратистами...
Відповісти
То проведи АТО в Луцьку.......
Відповісти
Останні новини
У Луцьку освятили дошку Бандері. ФОТО
02 червень, 2014, 08:00