«Автомайдан Волині» зайнявся благодійністю

30 травня автомайданівці навідались до реабілітаційного центру у селі Крупа де знаходятся на лікуванні діти з вадами зору, щоб привітати з наступаючим Днем захисту дитини.

Активісти привезли морозиво та булочки з ПАТ "Теремно-хліб", - повідомили у прес-службі організації.

"Ви завжди можете розраховувати на Автомайдан Волинь, ми завжди прийдемо до вас на допомогу" - звернувся до дітей координатор Автомайдану Волинь Сергій Поха.

Також громадський діяч Володимир Бут-Гусаїм зазначив, що в стадії розробки та втілення знаходяться 2 проекти для діток з вадами зору, які планують реалізувати на початку нового навчального року.

"Ми будемо продовжувати співпрацю з Автомайданом Волинь, маю надію, дуже довгий термін" - розповів директор центру Олег Володимирович.

Діти подякували автомайданівцям за гостинці.

1 червня в приміщенні обласного театру ляльок зібралися діти-сироти та напівсироти з Луцька, Луцького райому та м. Ковеля, Автомайдан Волинь їх не оминув увагою також.

Автомайданівці привітали їх з святом а також подарували солодкі гостинці та випічку з ПАТ "Теремно-хліб".

Також автомайданівці навідались в м. Ківерці у дитбудинок "Сонечко" та у реабілітаційний центр в м. Рожище.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
это реклама автомайдана или булочек теремно.
Відповісти
Ну не можете ви не висратися в коментах. Якщо це був жарт, то ніфіга не смішний. Якщо ні, то ти, диванний воїне, бери і сам чимось займися. Наприклад, завтра можна здати кров постраждалим на Сході!!! От піди і здай, патякало!!!
Відповісти
Автомайдан України також займаєься благодійністю, тихесенько, без реклами.
Відповісти
Наскільки я бачу то Автомайдан України тільки те і робить що порушує правила дорожнього руху, дивіться хлопці ато ми прості жителі прийдемо і понабиваємо гуль )
Відповісти
Яким наприклад?
Відповісти
Нарешті ділом зайнялись!!!
Відповісти
Багато людей роблять таке добро, але не піаряться. Якби вони привезли хоча б 100 тис.грн., чи зробили ремонт, то це була б друга річ.
Відповісти
А ви зробіть! Слабо? Тільки тролити вмієте! Хлопці діло роблять, якби не вони то діти не отримали б подарунки! Краще так ніж ніяк!
Відповісти
Після демонстративної роздачі булочок (під спалахи фотокамер), коли ми вийшли з лялькового театру то ця мадам з автомайдану (на фото), авто якої стояло на тротуарі, впритул до виходу з театру, мало не подушила дітей, а сигналила так, що у вухах закладало. Піар, а не благодійність.
Відповісти
Останні новини
«Автомайдан Волині» зайнявся благодійністю
01 червень, 2014, 23:13