Як міліціонери Волині здавали кров. ВІДЕО

Як міліціонери Волині здавали кров. ВІДЕО
Волинські правоохоронці підтримують своїх побратимів, котрі беруть участь в антитерористичній операції на Сході країни.

Кажуть, серед них багато поранених - люди конче потребують переливання крові. А її, на жаль, бракує, - пише Слово Волині.

Аби хоч трохи зняти проблему, від ранку десятки луцьких силовиків прийшли до медзакладу у якості донорів. Прийшли не в цивільному, бо навіть відмовилися від заслуженого вихідного.

Міліціонери здають по 400 мл. крові і розходяться по робочих місцях. Такій ініціативі людей в уніформі лікарі лише радіють. Вже до обіду, пояснюють, банк крові волинської станції переливання поповниться майже 50-ма літрами. За кілька днів їх відправлять у “гарячу “ точку.

"Одна із своїх ініціатив. Ніхто нам вказівки не давав. Просто волинська міліція вирішила допомогти нашим військовослужбовцям і співробітникам, які на даний час виконують свій професійний обов’язок по захисту нашої батьківщини", - прокоментував начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига.

"Треба сказати: вони фізично підготовлені, всі гарні. Вони пройшли усі медогляд і не мають ніяких проблем. Можна назначати їм повні дози. І з ними все буде добре", - розповіла працівник Волинської станції переливання крові Надія Воробей.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Бандерштат» шукає поетів
02 червень, 2014, 13:36
Як міліціонери Волині здавали кров. ВІДЕО
02 червень, 2014, 13:28