Луцькрада проведе ще один тендер на ремонт зоопарку

Луцькрада проведе ще один тендер на ремонт зоопарку
Уже цього тижня у Луцьку можуть оголосити тендер на будівництво зоопарку за кошти Євросоюзу.

Про це йшлося 2 червня під час засідання в Луцькій міськраді, – пише IA ZIK.

За словами заступника міського голови Тараса Яковлева, вже підготовлено зміни до проектно-кошторисної документації. Зокрема, планується зведення ведмежого та левового містечок, будівництво та реконструкція мереж. Раніше для цього хотіли виділити 24 мільйони гривень, але ці видатки скоротили у півтора раза – до 16,4 млн грн.

Власне, із міського бюджету на будівництво зоопарку виділяють тільки 800 тисяч гривень. Решта – грантові кошти Євросоюзу.

Оголошення про державну закупівлю можуть розмістити вже цієї п’ятниці. Віце-мер Юрій Вербич закликав підлеглих бути акуратними та точними при підготовці тендерної документації.

«Ви пам’ятаєте, нас звинувачували, що ми неправильно провели перший тендер. Але цього ніхто не зміг довести», – заявив Вербич.

«Прошу всіх бути уважними: краще перестрахуватися, ніж недострахуватися», – зазначив віце-мер.

Як відомо, дозвіл на початок робіт у луцькому зоопарку мали видати ще в жовтні. Тоді, попри скандал, мерія Луцька підписала договір з переможцем тендеру ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: зоопарк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
нащо ця мова знову виграє або чернуха або стефанович
Відповісти
ракові пухлини паразитуючої корупційної гідри і надалі продовжжують поглинати наше місто!Майдану в Луцьку,які не було!одні і тіж рила та схеми откатів і розпилу дармових коштів!це який,такий ремонт зоокуточка треба провести,щоб витратити аж 17 мільйонів гривень,800 тис з яких незрозуміло навіщо злижуть з нашого дирявого міського бюджету!Чи на часі такі бюджетні розтрати,чи є все такі більш нагальні потреби в місті для використання майже мільйона гривень?
!100% більшу половину цих мільйонів роздеребанять як завжди під общий шумок між "своїми",прикриваючись ремонтом клеток і заборів!
Відповісти
Останні новини
Луцькрада проведе ще один тендер на ремонт зоопарку
02 червень, 2014, 15:07