У ветхому житлі страждає луцька родина

У ветхому житлі страждає луцька родина
Луцька родина, в якій троє інвалідів, впродовж багатьох років виборює право на державне житло.

Пенсіонер з Луцька Григорій Бобровський, уже багато років звертається до представників влади, аби ті нарешті допомогли йому вирішити проблему із житлом.

Сьогодні, 2 червня, він приходив на прийом до голови Волинської обласної державної адміністрації Григорія Пустовіта. Єдине прохання чоловіка – аби йому врешті дали державну квартиру, адже він із дружиною та родина сина туляться у ветхій квартирі загальною площею 31,5 квадратних метра.

За словами чоловіка, у родині троє інвалідів: він має другу групу, дружина - першу. Вона психічно хвора і має туберкульоз відкритої форми. А син - інвалід другої групи. Його дитина теж хвора на туберкульоз, заразився від бабусі.

«Згідно із законом, сім'я, в якій хоча б один хворий на туберкульоз, має право на окреме житло, а у нас двоє хворих. Але на це ніхто не зважає, усім байдуже та ще й з квартирними чергами нахімічили», - вважає Бобровський.

Звертався чоловік до міських голів Луцька: Антона Кривицького, Боглана Шиби та все марно. Безрезультатними були й звернення до облдержадміністрації, обласної ради й навіть Адміністрації Президента України.

«Немає вільних квартир, ні коштів, щоб купити житло», - такими скрізь були відповіді.

От і сьогодні Григорій Пустовіт нічим особливо чоловіка не потішив. Щоправда пообіцяв, що розбереться із ситуацією щодо черг на квартиру.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Житло
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Боже,допоможи цій родині. Зжалься над ними, нехай їх почують. Це не людські умови для життя в 21 столітті.
Відповісти