Як у Ковелі святкували Міжнародний день захисту дітей

Як у Ковелі святкували Міжнародний день захисту дітей
150 дітей з категорії сиріт, позбавлених батьківського піклування, таких, що опинилися в складних життєвих обставинах запросили на свято з нагоди Міжнародного дня захисту дітей у Ковельському районі, - повідомляє Слово Волині.

“Хай війни стихають від сміху дитини!", - гасло цьогорічного дитячого форуму обрали з огляду на тривожні події в Україні.

Начальник служби у справах дітей Ковельської РДА Сергій Ілюшик розповів, що у Ковельському районі на обліку служби у справах дітей перебуває 94 дитини-сироти та дітей, позбавлених батьківського піклування. 92 дитини опинилися в складних життєвих обставинах. У районі функціонує 3 дитячих будинки сімейного типу, в яких виховуються 16 дітей, та 4 прийомних сім'ї.

Емоції радості, пісні та танці дарували присутнім у залі учасники святкового концерту. Серед артистів як уже відомі в районі дитячі творчі колективи, так і дебютанти великої сцени.

Для кожної дитини в організаторів знайшлося добре слово і подарунок. А у фойє будинку культури можна було виставку робіт учасників районного фестивалю творчих робіт для дітей з обмеженими фізичними можливостями.

"В цьому році в конкурсі взяли участь 27 дітей з різними фізичними вадами. Вони змагалися між собою, працювали над тим, що вміють робити. Всі переможці, які сьогодні перемогли, були нагороджені грамотами голови РДА Юрія Поліщука, а також цінними подарунками від МГО “Ф.О.М.А”, - зазначає директор районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Юрій Кондратович.

Для дітей організували святковий обід з морозивом та солодощами. Усі охочі залюбки змагалися в різноманітних конкурсах та вікторинах.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як у Ковелі святкували Міжнародний день захисту дітей
02 червень, 2014, 20:10