Екс-прокурор Луцька отримав посаду на Одещині

Екс-прокурор Луцька отримав посаду на Одещині
Першим заступником начальника слідчого управління фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Одеській області став Сергій Данілін.

Нового керівника представив заступник Міністра доходів і зборів України Володимир Хоменко, - повідомляють у прес-службі відомства.

Даніліну також присвоєно звання полковника податкової міліції.

«Своє призначення я сприймаю як кредит довіри та розумію поставлені переді мною завдання і мету. Платники податків чекають перш за все, на неупереджене ставлення, ми проводитимемо лише чесні об’єктивні розслідування», - сказав екс-прокурор Луцька.

За інформацією місцевого видання, Данілін вже відомий в Одесі після скандальної історії 2006 року. На той час міський голова Одеси Едуард Гурвіц позбавив його квартири в престижному районі міста і передав нерухомість багатодітній сім'ї. Незважаючи на обіцянку не судитися, Данілін таки подав до суду. У жовтні 2012 року Приморський районний суд задовольнив його позов, скасувавши рішення міськвиконкому.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
гавно те тоне!!!!!!!!!
і після майдана також
Відповісти
Бажаю успіхів на новій посаді
Відповісти
от і чи є правда?
З Одеси пішов через судову тяганину із багатодітною сімєю, в якої відсудив квартиру... Тут побудувався на вимаганні грошей з підприємців. Тепер вернувся назад в Одесу збивати гроші
Відповісти
Останні новини
Екс-прокурор Луцька отримав посаду на Одещині
03 червень, 2014, 12:46