Собачок коханки Януковича утримували за 10 тисяч щомісяця. ФОТО

Собачок коханки Януковича утримували за 10 тисяч щомісяця. ФОТО
У "Межигір'ї" знайшли документ, який свідчить, що на утримання собачок коханки Віктора Януковича Любові Полежай щомісяця витрачали щонайменше десять тисяч гривень.

Саме такою була сума членського внеску у підприємство "Єдинорог", що й займалося утриманням та обслуговуванням тварин, - пише ТСН.

Скільки саме було собачок у Полежай, з документа не відомо. До речі, перед користуванням послугами "Єдинорога" Полежай сплатила 20 тис. грн вступного внеску. І, якщо вступний внесок був для всіх однаковий, то щомісячно інші члени "Єдинорога" платили 50 тис. грн, а Полежай – 10 тис. грн.

"Одним із неодмінних атрибутів статусності для людей, що живуть у світі позолочених унітазів, є маленькі собачки гламурних порід. Зрозуміло, була така (і, судячи з фото в Facebook Любові Полежай, не одна) і в коханки Януковича. Собачки жили в дійсно царських умовах - у них був навіть будиночок у вигляді маленького казкового замку, пустували вони на персидських килимах "Межигір'я", про них дбала обслуга", - зазначають у групі "Інформаційний спротив".

Нагадаємо, із документів, що знайшли в "Межигір'ї" після втечі Януковича, стало відомо, що Полежай була власницею елітного салону краси та благодійного фонду "Дорога майбутнього", через який "переганяли" мільйони гривень.

Також у ЗМІ було опубліковано документи, що ілюструють схеми, за якими коханка Януковича отримувала різні блага у вигляді посад, закордонних поїздок у складах офіційних делегацій тощо. Любов Полежай Янукович забрав із собою в Росію. Туди ж перевіз і свою законну дружину Людмилу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Собачок коханки Януковича утримували за 10 тисяч щомісяця. ФОТО
03 червень, 2014, 15:42