Спростували інформацію щодо мільйонних витрат «Луцьктепла» на будівництво

Спростували інформацію щодо мільйонних витрат «Луцьктепла» на будівництво
Начальник управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Володимир Бондарук спростував інформацію щодо використання ДКП «Луцьктепло» 35 мільйонів гривень на будівництво.

Цю інформацію він озвучив 29 травня на зустрічі трудового колективу ДКП «Луцьктепло» з міським головою Миколою Романюком, - повідомили у прес-службі міськради.

«Я повідомив на зборах, що підприємство ДКП «Луцьктепло» використало 35 мільйонів гривень у 2013 році і 15 мільйонів гривень у 2014 році на потреби будівництва. Ця інформація виявилася недостовірною. Фактично на потреби будівництва були використані набагато менші суми», - зазначив Володимир Бондарук.

«Справа у тім, що підприємство ДКП «Луцьктепло» при наданні інформації, на наш офіційний запит, лише учора дало розшифровку фактичних своїх витрат по статті – інші витрати. Де основна сума, майже 29 мільйонів гривень – це були кошти, які оплачені підприємством за надання послуг Західній теплогенеруючій групі з виробництва теплової енергії», - мовив він.

«Неточності інформації, яку доведено до відома колективу, була зумовлена тим, що ми недосконало перевірили інформацію ДКП «Луцьктепло» стосовно тих витрат, що були включені у цю статтю. Підприємство надало інформацію без розшифровки. А працівник, який займався узагальненням цієї інформації, у розмові зі спеціалістами підприємства ДКП «Луцьктепло» зрозумів, що це кошти в основному витрачені на будівництво», - пояснив чиновник.

«Однак достовірно він цієї інформації не перевірив. На жаль, я також цього не зробив. Я був впевнений у тому, що ця інформація стосуються лише будівництва. Тож спростовую свої слова, що кошти 35 мільйонів гривень використано безпосередньо на будівництво. Підприємство на реконструкцію окремих тепломереж і котелень використало 4 мільйони гривень. Зважаючи, що там ведеться і добудова адмінприміщення, склалося таке прикре непорозуміння», - наостанок розповів він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
во мутять
Відповісти
Просто у Пустовіта в Луцьктепло працює дружина, от він і прикриває ці оборутки. А Володимира Бондарука під загрозою звільнення зобовязав надати спростування.
Відповісти
Щось не зростається інформація.На зборах 29 травня бухгатер сказала,що на будівництво витрачено 2,5млн.,сьогодні ця сума складає 4 млн.Ви вже оприділіться з сумою,не смішіть людей.
Відповісти
Останні новини
Спростували інформацію щодо мільйонних витрат «Луцьктепла» на будівництво
03 червень, 2014, 18:14