Двоє волинських нардепів-регіоналів увійшли до нової групи Курченка, - ЗМІ. ОНОВЛЕНО

Двоє волинських нардепів-регіоналів увійшли до нової групи Курченка, - ЗМІ. ОНОВЛЕНО
Народні депутати Григорій Смітюх і Катерина Ващук увійшли до міжфракційного об’єднання «За мир і стабільність», яке створене за сприяння одного з наближених до Віктора Януковича бізнесменів, – стверджує шеф-редактор інформаційного агентства УНІАН Михайло Ганницький.

Про це журналіст пише у матеріалі «Вопрос для фракции Арбузова-Курченко».

14 травня було оголошено про створення у Верховній Раді міжфракційного об'єднання «За мир і стабільність», формальним лідером якого став Віталій Грушевський. Це той самий нардеп, який довго і ретельно обгрунтовував необхідність прийняття диктаторських законів 16 січня, але потім вийшов з фракції Партії регіонів 22 лютого, пише Ганницький.

Судячи з перших прес-релізів, які супроводжували появу нової депутатської групи, сюди увійшли відразу 14 нардепів. Але публічно були названі тільки два одіозних персонажі: Володимир Олійник і Олена Бондаренко.

За даними джерел УНІАН, на даний момент до міжфракційного об'єднання також увійшли Юрій Самойленко, Владислав Лук'янов, Сергій Кальцев, Олександр Дудка, Євген Балицький, Геннадій Бобов, Віктор Тихонов, Валентина Лютикова, Сергій Горохов, Володимир Струк, Микола Демянко, Євген Мураєв, Таїсія Повалій, а також двоє волинян - Катерина Ващук і Григорій Смітюх.

Віталій Ганницький пише: «Одним з фінансових натхненників цього проекту виявився Сергій Курченко . За наявними відомостями, за вступ до нове утворення народні обранці отримували по 375 тисяч доларів, з умовою подальшого щомісячної допомоги в 200 тисяч доларів».

Виплату гонорарів фінансує не один Курченко, допомагають і ті «сімейні» екс-чиновники Арбузов і Клименко, які наразі – у міжнародному розшуку, стверджує журналіст.

Пізніше Катерина Ващук заявила, що не вступала у групу, а поширення такої інформації покликане дискредитувати її як народного депутата і громадянина.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
повії-ось хто вони. нічуть не дивуюсь цій новині
Відповісти
Грішка Пут-тін, я тебе попереджквав. Дограєшся, падло. Нвступний офіс згорить разом із тобою.
Відповісти
хлопці, їдемо на рибалку в Оконськ. знімаємо бляху і закидаєм снасті в ставки цього мента.
Відповісти
То дві промосковські падлюки.Згадайте як Гришка Ковельський на антимайдані звав Путіна. Щось про це наша прокуратура забула.
Відповісти
Цих проститутів - удобряти волинські землі.
Ващук остаточно з"їхала з катушок на старість.
Пора до землі звикати, а вона досі бігає за довгим баксом
Відповісти
Ніколи не коментував,але це мерзоття вже не стерпіти-розірвати кінь ми!
Відповісти
Якось не віриться, що цих двох прокремлвських падлюк могла народити славна земля волинська. Зрештою, і не тільки цих двох виродків. Варто згадати комуняку Адама Мартинюка та його шацького колегу, що їздить на "жигулю". Вони за бакси путіноїдів готові увійти не тільки до міжфракційного об’єднання «За мир і стабільність». Вони в своїй аморальності за помахом пальця кремлівських ліліпутофф готові продати тата з мамою. Ось де приховане обличчя фашистів...
Відповісти
Слів немає... вдавитесь награбованим.Катерино, ти як???
Відповісти
катька вже зовсім з глузду з"їхала. нехай їде в расею, не пускати її на Волинь, щоб не позорила нас.
Відповісти
Останні новини
Двоє волинських нардепів-регіоналів увійшли до нової групи Курченка, - ЗМІ. ОНОВЛЕНО
03 червень, 2014, 19:01