Українці бойкотують концерти російських зірок. ВІДЕО

Українці бойкотують концерти російських зірок. ВІДЕО
Українські глядачі відмовляються від російських гастролерів.

Раніше куплені квитки повертають і погрожують бойкотом організаторам, якщо ті й далі привозитимуть поплічників Путіна, - йдеться в сюжеті ТСН.

До прикладу, український глядач знає Івана Охлобистіна передусім як серіального лікаря. У 2010 році він став актором року, у 2012 - улюбленим актором. Охлобистін був зворушений, але перевірку Майданом ця любов не пройшла. Він палко підтримував політику Путіна, радів анексії Криму та вболівав за сепаратистів.

Охлобистін зібрався на гастролі до України наприкінці жовтня. Організатори обіцяють моновиставу. Квитки - від ста до тисячі двохсот п'ятдесяти гривень, та в касах радять не квапитися. Мовляв, концерт може не відбутися. Тим часом, глядачі своє ставлення висловлюють на афішах і в коментарях.

Бойкотувати закликають організатора і сайт, який продає квитки. До кінця дня захід зі списку зник, а концерт оголосили скасованим.

Не відбудеться і запланований на 19 червня концерт Володимира Співакова. Диригент потрапив у глядацьку немилість після підпису під схваленням політики Путіна разом із піаністом Денисом Мацуєвим.

Та концерт Мацуєва не скасували, а перенесли на грудень і квитки в Національну оперу досі продають. А от людям, які викупили місця на "Віртуозів Москви" радять повертати гроші через організаторів. Та журналістам за цілий день додзвонитися до них так і не вдалося.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
на концерт до москаля, (у більшості випадків колишнього нашого земляка-українця) можна і не піти. А от водії маршрутів №-2, №-9, №-9а заставляють пасажирів слухати ту срань москальську з ранку і до вечора. І ради тому не може дати ні комсомолець Романюк, ні патріот Пустовіт, ні правий сектор з центральним разом.
Відповісти
Предлагаю отказаться от использования российского газа и перейти на дрова )))
Відповісти
Останні новини
Українці бойкотують концерти російських зірок. ВІДЕО
04 червень, 2014, 08:03