В елітному президентському полку застрелився солдат

В елітному президентському полку застрелився солдат
У Києві в окремому президентському полку Міноборони України, куди відбирають кращих бійців, на посту загинув військовослужбовець-контрактник.

Трагедія сталася в ніч на 27 травня, але стало про неї відомо нещодавно, - пише ТСН.

"Це сталося трохи більше тижня тому. Вранці солдати стояли на варті. Рядовий Євген Остапенко відпросився, потім пролунав постріл, а товариші виявили Остапенка вже мертвим. Він родом з Ніжина, йому був усього 21 рік. Тіло передали батькам", - розповіли в главку київської міліції.

Крім версії суїциду, відпрацьовуються і дві інших - доведення до самогубства і вбивство з необережності. У військовій службі правопорядку ці версії не відкидають.

"Остапенко спускався сходами. І міг застрелитися випадково, необережно поводячись з автоматом між поверхами", - сказало джерело видання.

"Нам незрозуміло, як таке могло статися. За словами солдатів, з якими він перебував на варті, і зі слів самих командирів, в той день Женя багато посміхався, був життєрадісним, ділився планами на майбутнє. І раптом відійшов на дві хвилини і таке створив. Причин для самогубства у нього не було. Він пройшов відбір в полк і за контрактом прослужив всього три місяці", - розповів його рідний брат Сергій.

Хлопця поховали в селі Березанка Чернігівської області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В елітному президентському полку застрелився солдат
04 червень, 2014, 10:16