Бійці 51-ої бригади проходять повторну комісію

Бійці 51-ої бригади проходять повторну комісію
Військовослужбовці 51-ої бригади, які перебувають на полігоні "Широкий лан" на Миколаївщині, проходять повторну комісію.

Проводяться медичні комісії та вивчаються особові справи кожного рекрута на предмет наявності законних причин (3 дітей, хвороби, опікунство тощо) бути звільненим від призову із запасу, - пише в Facebook громадський активіст Роман Мартинюк.

"Сьогодні батьки та родичі сотнями ходять по лікарнях, військкоматах, сільських радах у пошуках необхідних довідок та підтверджень. Нарешті після двох місяців після мобілізаціі, після усіх смертей, поранень та сліз військові почали бачити в людях не лише чисельність, а й індивідуальні особливості кожної людини!" - висловився він.

"Дуже сподіваюсь, що це понизить градус напруження серед бранців 51ОМБР, а також стане ОДНИМ ІЗ НАЙВАГОМІШИХ ДОКАЗІВ ТОГО, ЩО комбриг 51ОМБР Володимир Яцків від перших днів мобілізаціі став заручником недолугого управління частиною та призовом вцілому генералів Ок Північ, зокрема відомого генерала Колесника, під чиім прямим командуванням знаходиться наша бригада!" - пише Мартинюк.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: армія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А куди звертатися з довідками про хворобу?
Відповісти
Куди звертатися з відповідними документами?
Відповісти
Останні новини
Бійці 51-ої бригади проходять повторну комісію
04 червень, 2014, 13:49