У Луцьку скаржаться на офісний центр

У Луцьку скаржаться на офісний центр
Підприємець Тетяна Сопіна, яка є власником торгового центру за адресою Винниченка, 26а, скаржиться, що їй заважає сусідній офісний центр, який має неофіційну назву «Директорія».

Про це йшлося під час засідання земельної комісії Луцької міськради у четвер, 4 червня.

За словами депутата Володимира Никитюка, Сопіна як користувач сусідньої ділянки має погоджувати надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Винниченка, 26 для будівництва та обслуговування адміністративного приміщення ТОВ «Інвест-Контур».

За його словами, раніше це приміщення належало ТзОВ «Директорія», однак власник змінився, тому треба заново погоджувати із сусідами дозвіл на розробку проекту землеустрою.

Так, Тетяна Сопіна вважає, що паркан офісного центру «залазить» на її ділянку, крім того, під час будівництва центру на її ділянці «переклали високовольтний кабель».

За словами представника ТОВ «Інвес-Контур» та одночасно депутата Луцькради Ігоря Поліщука, це надумана проблема. Мовляв, коли були попередні власники, ніяких проблем не було.

Поліщук стверджує, що з 2006 року, коли збудували «Директорію», «ніякого перенесення мереж не було», тому розробка нового проекту землеустрою «жодним чином не порушує права та інтереси землекористувача, відмова погоджувати межі не має підстав».

Член комісії погодилися із аргументами Поліщука та Никитюка, тому підтримали надання дозволу на розроблення проекту землеустрою ТОВ «Інвест-Контур».

Нагадаємо, торговий центр, власником якого є Тетяна Сопіна, раніше погрожували знести.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тетяну Сопіну внегласно курирует (протеже и решала) зам.гл.архитектора г.Луцка Славик Матвеев - ушлый чел, обещалкин, не выполняющий свои обязательства. Этот бюрократ и подхалим пережил не одну смену власти при своей маленькой но постоянной должности.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку скаржаться на офісний центр
04 червень, 2014, 15:11