51-ій бригаді відвезли бронежилети 5-го класу

51-ій бригаді відвезли бронежилети 5-го класу
Солдатам 51-ої Окремої механізованої бригади (ОМБ) на полігоні "Широкий Лан", що у Миколаївській області, передали 20 бронежилетів 5-го класу захисту, закуплених за кошти сільських громад Володимир-Волинського району.

1 червня на полігон у Миколаївську область вирушили голова Володимир-Волинської районної ради Андрій Оніщук та заступник голови районної ради Павло Карпюк, - повідомили у прес-службі обласного осередку ВО "Свобода".

У зв’язку з важким емоційним станом мобілізованих військовослужбовців та для підняття їх бойового духу, моральної підтримки, погодились долучитися до поїздки священики Київського патріархату Микола Гінайло та Віталій Іванів.

Деякі родини встигли передали солдатам посилки з необхідними речами. Зважаючи на прохання військовослужбовців щодо якісної питної води, було закуплено мінеральну та столову води.

Але найголовнішою метою візиту було передати солдатам бронежилети, виготовлені по спецзамовленню та випробувані на полігоні усіма видами стрілецької зброї, які районна рада закупила на зібрані населенням краю кошти.

Для того, щоб поспілкуватися з військовослужбовцями без командирів, керівництво райради відразу поїхало на місце дислокації 1 та 3 батальйонів 51 ОМБ.

Протягом п’яти годин спілкування ніхто з солдатів, з яким довелося розмовляти, не сказав керівництву району, що він не хоче захищати Батьківщину. Кожен солдат готовий виконувати накази та служити Україні.

Водночас з боку військовослужбовців лунали побажання щодо покращення ефективності командування, відсутності спілкування з командирами та віддання чітких наказів, а також прохання забезпечити відповідним обмундируванням.

"Побувавши на полігоні Широкий Лан, поспілкувавшись з солдатами 1 і 3 батальйонів, а також бійцями, які були призвані з Володимир-Волинського району, побачивши побут солдатів з середини, керівництво району дійшло висновку, що проблеми у Збройних Силах є і над ними треба працювати", - кажуть в прес-службі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Патріотичне словоблуддя....Скільки наших синів повинно полягти за чиюсь ідіотську мрію продовжувати далі жити із совком в одній державі.
Відповісти
Совок пропитий топче українську землю з вигуками :"рассія, рассія!", а ми повинні гинути за нього.За 23 роки чому їх не перетворили на людей?
Відповісти
Мажорів і начальницьких дибільчиків на передову, тоді і обмундирування знайдеться!
Відповісти
побачив цю бригаду, і хочеться сказати, чмирі, ми колись і нари собі робили, і дрова забезпечувалм в тайзі, і т.д. і взагалі чмирі вони...
Відповісти