За три дні Порошенко обіцяє розповісти, що робитиме зі Сходом

За три дні Порошенко обіцяє розповісти, що робитиме зі Сходом
Новообраний президент України Петро Порошенко обіцяє в день інавгурації, 7 червня, представити свій план мирного вирішення ситуації на Сході України.

Як повідомляє Еспресо.TV, про це Порошенко заявив 4 травня на прес-конференції.

«Можу повідомити, що ми з керівництво країн ЄС, Канади, США ми обговорювали деталі мирного плану, який я буду можливість презентувати в Україні під час інавгурації. Це буде пропозиція децентралізації, вона розбудована по польській моделі», - повідомив Порошенко.

Він також поінформував, що під час дводенного візиту до Польщі він провів низку зустрічей з керівниками європейських країн, зокрема, з президентом Польщі Броніславом Коморовським, прем’єром Дональдом Туском, а також з президентом Франції Франсуа Олландом та президентом США Бараком Обамою.

«За підсумками зустрічі (з Обамою, - ред.) ви бачили дуже сильні повідомлення, які президент США виклав у своєму виступі. Це рішуча і тверда підтримка безпеки України. Рішуче налаштування на економічну співпрацю з Україною. Підтримка в безпековому секторі. Причому ми обговорювали різноманітні форми співпраці», - зазначив новообраний президент.

Крім того, він повідомив про досягнення домовленості з Обамою та Олландом щодо продовження діалогу під час урочистостей у Нормандії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
За три дні Порошенко обіцяє розповісти, що робитиме зі Сходом
04 червень, 2014, 18:32