На Волині революціонери очищають ряди та борються з самозванцями

На Волині революціонери очищають ряди та борються з самозванцями
На Волині "Правий Сектор" та "Автомайдан України" вигнали з своїх рядів "горе-активістів" та проводять "виховні бесіди" з самозванцями.

Про це йдеться в заяві революційних організацій опублікованій у Facebook.

Публікуємо її без змін та правок:

Заява Правого Сектора Волині з приводу діяльності на території області груп провокаторів під маркою "Правого Сектора" та інших революційних організацій

Свого часу діяльність Української Повстанської Армії активно дискредитувалась через діяльність фальшивих спецзагонів, в складі яких були і колишні вояки УПА. Подібно, зараз на території Волині є особи, які використовуючи ім’я "Правого Сектора" та інших революційних організацій, діють виключно в своїх меркантильних інтересах, ймовірно, реалізовуючи цілі і завдання невідомих поки що чинників.

По мірі надходження інформації про діяльність подібних псевдореволюціонерів породжені Майданом структури неодноразово приймали рішення про своє ставлення до вищезгаданих "героїв" повідомляли громадськість про їх поведінку та застосовували засоби впливу до них.

Так зокрема в кінці квітня ц.р. на Любешівщині була виявлена група осіб, які іменуючи себе "Правим сектором", вчиняли беззаконня по відношенню до мешканців району. Після проведення внутрішнього розслідування активісти-самозванці були публічно покарані.

16 травня під час сумнівних оперативно-слідчих дій, об’єктом яких був один депутатів Волинської обласної ради, понятими виявились двоє нібито активістів "Самооборони Майдану". Особи вищезгаданих "псевдоактивістів" не вдалося встановити навіть з допомогою працівників правоохоронних органів.

17 травня "Правий Сектор" Волині своєю заявою повідомив громадськість про діяльність такого собі Ігоря Соколова, який представлявся активістом революційних організацій і робив спроби будувати на цьому грунті відносини з органами влади і місцевим бізнесом, керуючись виключно власними інтересами.

25 травня ц.р. оперативною групою "Правого сектору" Волині було проведено профілактичну бесіду з одним з мешканців району, який відрекомендовувався "Правим сектором". Після зустрічі фальшивий "активіст" свою діяльність під виглядом ПС припинив.

29 травня група осіб, під виглядом активістів Автомайдану і Правого сектору втрутилась в конфлікт внутрішньогосподарських інтересів в університеті "Україна", не маючи на це жодних представницьких повноважень.

3-го червня нібито представники "Автомайдану" і "Правого сектору" Волині фактично протегували інтереси директора ДКП "Луцьктепло" Олександра Киричука під час візиту останнього до заступник директора департаменту житлово-комунального господарства та будівництва облдержадміністрації Володимира Бондарука, хоча загальновідомо, що вказані організації стали на захист трудового колективу "Луцьктепла" в його конфлікті з керівництвом.

3-го червня рішенням Ради "Автомайдану України" за самовільну участь в акціях, цілі яких не мають нічого спільного із завданнями організації, самозванство та іншу позастатутну діяльність були виключені з організації четверо "горе-активістів".

За декілька днів до цього за планування та проведення дій та акцій, суть та мета яких йдуть у розріз із моральними та етичними цінностями "Правого Сектору", системне порушення дисципліни, аморальну поведінку і перевищення повноважень з лав "Правого сектору" був виключений такий собі Володимир Бакулін (на фото).



У випадку, якщо колишній член "ПС" Волині і надалі буде зголошуватись в якості громадського активіста просимо негайно інформувати нас про такі факти за телефоном +38(068)79-01-132 і повідомляти правоохоронні органи про подібні дії, що містять ознаки шахрайства і зловживання довірою громадян.

Всі ці переховані приклади свідчать про те, що спроби використати авторитет громадських середовищ в приватних цілях носять системний і невипадковий характер. Основна ціль – скомпрометувати активні ГО в очах волинян, посіяти до них недовіру, розсварити активістів між собою.

Відповідально заявляємо:
- Основним завданням "Правого сектору" Волині залишається здійснення цілей, поставлених Майданом: боротьба з корупцією, люстрація, побудова української України, захист суверенітету і територіальної цілісності держави;
- Будемо і надалі рішуче припиняти діяльність самозванців, які прикриваються революційними організаціями і звільнятись від людей, діяльність яких не має нічого спільного з реалізацією завдань ПС.

Також додатково повідомляємо про те, що формальною підставою для участі активістів "Правого сектору" в акціях впливу є письмове доручення за підписом керівника місцевої організації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Невдах і незгідних виключають, а Пашка собі квартиру у будинку поруч з податковою купив і 15 кг сала наїв.
Відповісти
Факти є?!
Відповісти
ну а Бакулін вже чим для пашки не вгодив..
Відповісти
Не революціонери чистять а революціонерів прибирають.шоб було легше гребти..так вийшло і з Бакуліном,так і в Любешові..
Відповісти
брєд повний. здають своїх. тим обісрались на всю область і тепер щоб відновити довіру створюють такі маскуючі картинки. Ідіоти.
Відповісти
Це як мєнти задніми числами звільняє своїх за різного роду проступки. Система не міняється))
Відповісти
Гнати тих ПС в мене через них ПМС....
Відповісти
Останні новини
На Волині революціонери очищають ряди та борються з самозванцями
05 червень, 2014, 09:50