51-ій бригаді повезли гуманітарну допомогу. ФОТО

51-ій бригаді повезли гуманітарну допомогу. ФОТО
Мешканці Ковельського району, депутати, фермери, сільськогосподарські підприємства зібрали і відправляють на Схід України гуманітарний вантаж для бійців 51-ої механізованій бригаді.

5 травня двадцятитонна машина з продуктами харчування, товарами промислової групи, засобами особистої гігієни в супроводі головного спеціаліста з питань взаємодії з правоохоронними органами, запобігання і виявлення корупції та оборонної роботи апарату Ковельської райдержадміністрації Сергієм Мацюком поїде в Миколаївську область на військовий полігон, де нині підвищують свій воєнний вишкіл бійці 51-ї бригади, - пише ПроКовель.

Допомогу для військових збирали всією громадою. Більше двох десятків сільських та селищних рад завантажили доверху КАМАЗи мішками з картоплею, буряком, морквою, цибулею, упаковками круп, консервами і т. ін., підприємці подбали про прилади для бриття, засоби особистої гігієни, за кошти селян закупили олію, шкарпетки, чай, а депутати райради і освітяни скинулися на два електрогенератори.

До благодійної справи долучилися й медики Ковельського МТМО. Вони придбали ліки, бронежилети та електрогенератор. А ще - нам повідомили, що бійці 51-ї механізованої бригади дуже попросили земляків передати їм полотна держаного прапора, яких там вкрай не вистачає. Їхнє прохання було виконано.

Також повідомили в райдержадміністрації, що за кілька днів, цього разу вже на Донеччину, поїде ще одна фура з продуктами харчування від щедрих селян Ковельського району. Наразі вирішується питання, хто супроводжуватиме машину.

Варто нагадати, що громада району вже допомагала харчами бійцям, які дислокувалися у Володимирі-Волинській військовій частині, купувала і доставляла бронежилети. Також постійно сприяє відправленню адресної допомоги бійцям.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А по Волині продають армійську тушонку по 15грн за півлітрову банку (в магазинах від 32) та бензин по 10 грн з цих частин.Збирайте , а пузаті в погонах і далі наживаються .Прокуратура знає , але -за руку ніхто не зловив.Сволоцюги.Всіх в расход.
Відповісти
назвіть магазин де можна купити вже йдемо туди і ловимо на гарячому
Відповісти
Останні новини
51-ій бригаді повезли гуманітарну допомогу. ФОТО
05 червень, 2014, 14:54
Світ 50 років тому. ФОТО
05 червень, 2014, 14:18