Луцький екс-регіонал розповів, як «Правий сектор» «звільняв» його з роботи

Луцький екс-регіонал розповів, як «Правий сектор» «звільняв» його з роботи
Колишній керівник луцьких регіоналів, депутат міської ради Іван Смоленг написав заяву на звільнення з посади керівник обласної інспекції з захисту прав споживачів після записки під «Правого сектору».

«Хочу сказати, що я довго не йшов на такий крок, аж до того часу, поки на дверях робочого кабінету не з’явилася записка від «Правого сектору»: мовляв, якщо ви не залишите посаду, тоді вони за свої дії не відповідають. Тож спочатку пішов на лікарняний, а потім звільнив крісло. В принципі, пішов досить легко, бо за посаду не тримався», - розповів політик Волинській газеті.

Також Смоленг розповів про успіхи інспекції за час його керівництва.

«А якщо оцінювати результати роботи, скажу таке: за підсумками 2013-го волинська інспекція була на першому місці в Україні. Тож хочу наголосити, що нашим люстраторам, котрі навіть не мають закону про люстрацію, варто зважати на певні підсумки діяльності, навіть якщо керівники – представники попередньої так званої злочинної влади», - мовив він.

«Особливо варто прийти в колектив і почути думку людей, перш ніж приймати якісь рішення. Якщо є докази корупції, якісь проблеми, тоді й треба звільняти. Я так вважаю. Партійна приналежність не може бути ознакою нефаховості чи показником корупції. А нечистих на руку всюди вистачає, погодьтеся», - додав Смоленг.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Смоленг
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Записку в студію! А про партійну приналежність… Вацлав Гавел, коли вигнав усіх «колишніх» з теплих посад, на запитання, чи не боїться він непрофесійності молодих і недосвідчених, сказав: «Краще 5 років помилок, ніж 50 років саботажу». Дорогу молодим із чистими руками, а всіх колишніх і теперішніх регіоналів - на біржу праці!
Відповісти
А коли почались проблеми у зв'язку із непрофесійністю новопризначених, Вацлав Гавел змушений був вернути багатьох звільнених кваліфікованих чиновників
Відповісти
Шофер з кінопрокату очолював обласну інспекцію???
Відповісти
Вступи , баране, в патію регіонів (вбивць) і будеш також очолювати якусь інспекцію, або управління.
Відповісти
Ніяк не підтримую партію регіонів, хоч Смоленга поважаю, але поки-що порожня тюремна камера чекає на данильчука. Правда восторжествує, бо за заподіяне матеріальне і моральне зло треба відповідати. Раніше чи пізніше. Був тисячу і один метод не нищити споруду обласного управління внутрішніх справ. Він не належить міліції, а народу.
Відповісти
Поживем побачимо, що нароблять нові кадри.Але так не повинно бути, якщо спеціаліст дійсно фаховий, то при чому тут партійна приналежність.Це не демократія.
Відповісти
Так. Він нормальний чоловік. Скрізь встигав. Скрїзь все рїшав.
Відповісти